Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Ιστιοπλοϊκή Εξόρμηση

Ιστιοπλοϊκή Εξόρμηση

315,00

Οι έφηβοι που το χειμώνα παρακολουθούν τον Β΄ κύκλο της Σχολής Στελεχών και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στο Κατασκηνωτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Εξόρμησης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. (στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι γεννημένοι 2004 – 2007)

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, ώρα 11:00π.μ. και όχι νωρίτερα!

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός, μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Νυμφαίο, Πίνδος, Περιπέτεια Πηλίου και Ιστιοπλοϊκή) του οποίου έχουν απομείνει θέσεις, από την Τρίτη 27 Απριλίου.

Όσοι από εσάς δεν προλάβουν να κάνουν κράτηση, θα τηρηθεί λίστα αναμονής, μέσω αποστολής email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου κατασκηνωτή/τριας, Ημερομηνία Γέννησης ενδιαφερόμενου/ης, τηλέφωνα επικοινωνίας (κινητά γονέων και οικίας) και email.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (4) 0850, 0852 & 0851.

Σημείωση:

Αν έχει πληρωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους θα αφαιρεθεί από την Β΄δόση ή θα πιστωθεί στην επόμενη χρονιά.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This