Επιλογή Σελίδας
Κατασκήνωση Χαλκιδικής – Εγγραφές Νέων Κατασκηνωτών μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων ή Εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ

Κατασκήνωση Χαλκιδικής – Εγγραφές Νέων Κατασκηνωτών μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων ή Εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ

0,00

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές νέων κατασκηνωτών μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2009 – 2015 στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, ώρα 10:00π.μ. και όχι νωρίτερα! 

Ο  σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Μέχρι τότε, ο σύνδεσμος και η ιστοσελίδα θα εμφανίζουν τα παρακάτω μηνύματα: “Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα” ή “Εξαντλημένο απόθεμα.”

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία και όπως δηλώσετε το Ταμείο – Εταιρία – Φορέα, με τον οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Κατασκήνωση.

Σημείωση 1.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 2.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και ο αριθμός αυτών προκύπτει από τη διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης ανά περίοδο και τις θέσεις που προσφέρει στον ασφαλιστικό φορέα. Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άτυπες. Αυτές οριστικοποιούνται με την επίσημη κατάσταση συμμετοχών που θα παραλάβουμε από τον φορέα σας και σύμφωνα με τη διαδικασία που θα τηρήσει.

Σημείωση 3.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν θα πρέπει εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (4) 852, 851 & 850.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Μερικό σύνολο
Σύνολο επιλογής
Σύνολο
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This