Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χαλκιδικής – Εγγραφές Νέων Κατασκηνωτών μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων ή Εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ

Κατασκήνωση Χαλκιδικής – Εγγραφές Νέων Κατασκηνωτών μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων ή Εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ

0,00

Την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές νέων κατασκηνωτών μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή εταιριών και μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2008 – 2014 στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, ώρα 11:00π.μ. και όχι νωρίτερα! 

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία και όπως δηλώσετε το Ταμείο – Εταιρία – Φορέα, με τον οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Κατασκήνωση.

Σημείωση 1.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 2.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και ο αριθμός αυτών προκύπτει από τη διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης ανά περίοδο και τις θέσεις που προσφέρει στον ασφαλιστικό φορέα. Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άτυπες. Αυτές οριστικοποιούνται με την επίσημη κατάσταση συμμετοχών που θα παραλάβουμε από τον φορέα σας και σύμφωνα με τη διαδικασία που θα τηρήσει.

Σημείωση 3.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν έχει το δικαίωμα εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και η κατασκήνωση δεν θα διαθέσει βεβαίωση προκράτησης, που τυχόν θα απαιτηθεί από τον ασφαλιστικό του φορέα, σε αυτόν.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 2316 001000 εσωτ. (4) 0852, 0851 & 0850.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Μερικό σύνολο
Σύνολο επιλογής
Σύνολο
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This