Επιλογή Σελίδας
Περιπέτεια στη Πίνδο

Περιπέτεια στη Πίνδο

215,00

Οι έφηβοι που το χειμώνα παρακολουθούν τον Β΄ κύκλο της  Σχολής Στελεχών και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν στο Κατασκηνωτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Περιπέτειας στην Πίνδο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Έναρξη εγγραφών: Τρίτη 1  Μαρτίου ώρα 12:00π.μ. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός, μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Νυμφαίο, Πίνδος, Περιπέτεια Πηλίου, Ιστιοπλοϊκή, πρόγραμμα στην Αμερική) του οποίου έχουν απομείνει θέσεις, από την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Όσοι από εσάς δεν προλάβουν να κάνουν κράτηση, θα τηρηθεί λίστα αναμονής, μέσω αποστολής email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου κατασκηνωτή/τριας, Ημερομηνία Γέννησης ενδιαφερόμενου/ης, τηλέφωνα επικοινωνίας (κινητά γονέων και οικίας) και email.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (2) & 850, 852, 851.

Σημείωση 1: Αν έχει πληρωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους θα αφαιρεθεί από την Β΄ δόση ή θα πιστωθεί στην επόμενη χρονιά.

Σημείωση 2: Ο  σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα Τρίτη 1 Μαρτίου ώρα 12:00π.μ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!
Μέχρι τότε, ο σύνδεσμος και η ιστοσελίδα θα εμφανίζουν τα παρακάτω μηνύματα: “Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα” ή “Εξαντλημένο απόθεμα.”

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This