Επιλογή Σελίδας
Ρομποτική

Ρομποτική

Στην ΧΑΝΘ το πρώτο hub της eduACT! Μεγαλώνουμε το όραμά μας…

Η eduACT και τα workshops* ρομποτικής σε ένα hub για την εκπαίδευση του μέλλοντος στην Χ.Α.Ν.Θ.- Παράρτημα Καλαμαριάς!

Συνδυάζοντας τη γνώση με το παιχνίδι, το φιλεκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο eduACT παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για μια ποιοτική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Μέσα από τα εργαστήρια, η επιστήμη μετατρέπεται σε ομαδικό σπορ του μέλλοντος και ωθεί τα παιδιά μέσα από τη συνεργασία και συναδελφικότητα να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά.

Ρομποτική για παιδιά & εφήβους

Μία προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που συνδυάζει την οπτική των ίδιων των παιδιών, όπως την αποτυπώνουν στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST® LEGO® League, με την επιστημονική καθοδήγηση ακαδημαϊκών ερευνητών.

Ο ενθουσιασμός για την επιστήμη ξεκινά από το Νηπιαγωγείο όπου τα παιδιά εισάγονται στις έννοιες της επιστήμης και των κατασκευών.

Στη συνέχεια και σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, η μηχανική, ο προγραμματισμός και η ρομποτική κατακτώνται από τα παιδιά που παίζουν μαθαίνοντας με τον εξοπλισμό των LEGO® Education WeDO και WeDO 2.0. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, κατακτούν τις πιο εξελιγμένες έννοιες της ρομποτικής και των θετικών επιστημών. Τα παιδιά παίζουν μαθαίνοντας με τις νέες τεχνολογίες με τη βοήθεια του Kit, LEGO® MINDSTORMS EV3.

ΔιάρκειαΚύκλος 24 εργαστηρίων
Ηλικίες4 έως 12 ετών
Πρόγραμμα1 φορά/εβδομάδα διάρκεια 90 λεπτών
Συμμετοχή360€ ανά κύκλο εργαστηρίων/60€ το μήνα ή 320€ εφάπαξ

 

Δήλωση εγγραφής στα νέα τμήματα

 

TMHMAΤΑΗΜΕΡΑΩΡΕΣΗΛΙΚΙΕΣ
Duplo- ΝηπιαγωγείοΠΕΜΠΤΗ17:30- 19:00Νηπιαγωγείο
Wedo 2.0 RookieΠΕΜΠΤΗ17:30- 19:00Α’- Γ’ Δημοτικού
EV3 RookieΠΕΜΠΤΗ19:00- 20:30Δ’- ΣΤ’ Δημοτικού

 

Share This