Επιλογή Σελίδας

👩🏻 🧑🏻 Είσαι 18-30 ετών;

☘️Σε απασχολεί το θέμα της κλιματικής αλλαγής;

💪 Θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά σε μία ομάδα νέων από 7 ευρωπαϊκές χώρες;

❗️ ❕ Σε περιμένουμε στο Info day του Ευρωπαϊκού προγράμματος ActJust για να μάθεις πως μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας!

Η Χ.Α.Ν.Θ., ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς εθελοντών παγκοσμίως, συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα του προγράμματος με στόχο, αφενός τη διάχυση του μηνύματος της κλιματικής αλλαγής και αφετέρου τη διασύνδεση νέων με στόχο την εκπαίδευση.

Περιορισμένες θέσεις- Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Τι είναι το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ActJust; 

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ ”ΑctJust” αποτελεί μία καινοτόμα πρωτοβουλία και σκοπό έχει να φέρει κοντά νέους 18-30 ετών από επτά ευρωπαϊκές πόλεις, οι οποίοι μέσα από διαδικτυακές και δια ζώσης συναντήσεις και δράσεις θα πάρουν στα χέρια τους ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα, αυτό της κλιματικής αλλαγής.

Στρατηγικές λήψεις αποφάσεων, κλιματική και φυλετική ισότητα, στήσιμο καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυναικεία ηγεσία είναι κάποια μόνο από τα θέματα στα οποία μπορείς να εκπαιδευτείς και να ανταλλάξεις απόψεις με νέους από: Ιταλία, Σερβία, Δανία, Αυστρία, Ισπανία, Λιθουανία και Ελλάδα.

Εκτός από τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε δια ζώσης ανταλλαγές νέων σε Μιλάνο, Νις και Βίλνιους.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τις δύο πρώτες εκπαιδευτικές συνεδρίες θα λάβουν Youth Pass. (Πληροφορίες για το youth pass ΕΔΩ).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο Συνεργασίας της Χ.Α.Ν.Θ. με την ActionAid Hellas και την ευθύνη υλοποίησης για τη Χ.Α.Ν.Θ. έχει ο Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς (Άνθρωπος και Κοινωνία).

Share This