Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε σε μια ειδική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων, το «Απογευματινό τσάι για καλό σκοπό», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. Αυτή η εκδήλωση στοχεύει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την ενίσχυση του προγράμματος που ονομάζεται «Μαζί ως οικογένεια». Ελάτε μαζί μας στο Canteen All Day Cafe Bar, Δημητρίου Γούναρη 7, για ένα αξέχαστο απόγευμα γεμάτο με νόστιμες λιχουδιές, απολαυστικές συζητήσεις και την ευκαιρία να συνεισφέρετε σε έναν ουσιαστικό σκοπό.
Σχετικά με την Εκδήλωση
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου
Ώρα: 18:00 μ.μ
Τοποθεσία: All day Canteen Cafe Bar, Δημ. Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη, 54 622
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Canteen All Day Cafe Bar. Αυτός ο άνετος και φιλόξενος χώρος προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ένα απόγευμα με τσάι και συζήτηση. Στην καρδιά της πόλης, το Canteen All Day Cafe Bar προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.
Πρωταρχικός στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση κεφαλαίων για το πρόγραμμα «Μαζί ως οικογένεια». Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να βελτιώσει τη ζωή των οικογενειών που έχουν ανάγκη παρέχοντάς τους την απαραίτητη υποστήριξη και πόρους. Παρακολουθώντας το «Απογευματινό τσάι για καλό σκοπό», όχι μόνο θα απολαύσετε ένα απολαυστικό απόγευμα αλλά θα συμβάλετε και σε έναν σκοπό που κάνει πραγματική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.
Αφεθείτε σε μια πεντανόστιμη επιλογή από σάντουιτς, μπισκότα, αρτοσκευάσματα και κέικ ειδικά φτιαγμένα από την ταλαντούχα ομάδα σεφ μας. Το μενού του απογευματινού τσαγιού έχει επιμεληθεί για να προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων και υφών που θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες.
Απολαύστε μια ποικιλία από αρωματικά τσάγια προσεκτικά επιλεγμένα για να συμπληρώσουν τις απολαυστικές λιχουδιές. Από το κλασικό αγγλικό πρωινό μέχρι τα εξωτικά μείγματα βοτάνων, υπάρχει ένα τσάι που ταιριάζει σε κάθε προτίμηση. Το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στις διάφορες επιλογές τσαγιού και να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο φλιτζάνι σας.
Βυθιστείτε στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Canteen All Day Cafe Bar. Ο χώρος προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να συνδεθείτε με φίλους και να απολαύσετε ουσιαστικές συζητήσεις. Είτε επιλέξετε να καθίσετε σε εσωτερικό χώρο είτε να επωφεληθείτε από το υπαίθριο καθιστικό, έχετε εγγυημένη μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.
Για να παρακολουθήσετε το «Απογευματινό τσάι για καλό σκοπό», υπάρχει είσοδος 20 ευρώ ανά άτομο. Αυτή η χρέωση περιλαμβάνει την απογευματινή εμπειρία τσαγιού, την ψυχαγωγία και την ικανοποίηση του να γνωρίζετε ότι έχετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή των οικογενειών που έχουν ανάγκη.
Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή την αποκλειστική εκδήλωση, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης μας ή επικοινωνήστε με την ειδική ομάδα μας για να κλείσετε τη θέση σας. Λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας, ενθαρρύνουμε την έγκαιρη κράτηση για να αποφύγετε την απογοήτευση.
Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στις προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων. Βοηθήστε μας να διαδώσουμε τη λέξη για το «Απογευματινό τσάι για καλό σκοπό». Μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση μια απίστευτη επιτυχία και να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή των οικογενειών που έχουν ανάγκη.
Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας για ένα αξέχαστο απόγευμα με τσάι, λιχουδιές και ανταπόδοση. Το «Απογευματινό τσάι για καλό σκοπό» δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία αλλά και μια ευκαιρία να υποστηρίξετε το πρόγραμμα «Μαζί ως οικογένεια». Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 27 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. και κλείστε τη θέση σας σήμερα. Μαζί, ας κάνουμε τη διαφορά, ένα φλιτζάνι τσάι τη φορά.
Μπορείτε να προμηθεύτειτε τα δελτία εισόδου καθημερινά από το ταμείο της Χ.Α.Ν.Θ.
“Ένα φλιτζάνι τσάι είναι ένα φλιτζάνι γαλήνης και άνεσης. Ελάτε μαζί μας για ένα απόγευμα τσάι και ασκήστε θετικό αντίκτυπο στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.”