Επιλογή Σελίδας

Με όραμα «Ο Εθελοντισμός στη υπηρεσία του Πολιτισμού» από το 1991 o Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. και η ΕΛΛΕΤ/ΠΘ υλοποιούν από κοινού και με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Κυριακάτικοι Περίπατοι στην Πόλη της Θεσσαλονίκης». Το 2021 συμπληρώνονται 30 χρόνια, περίπου 300 περίπατοι και 30 εκδρομές, πάνω από 8.500 περιπατητές.

Μετά τις 11/03/2020 ανταποκρινόμενοι στους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον covid-19 ακυρώσαμε τους προγραμματισμένους περιπάτους και στις 18/10/2020 υλοποιήσαμε τον τελευταίο περιβαλλοντικό περίπατο στο «Βοτανικό Μονοπάτι στο ρέμα Σοφούλη», τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ενώ, δυστυχώς, η πανδημία συνεχίζεται, αποφασίσαμε να επιλέξουμε επιτυχημένες πραγματοποιημένες επισκέψεις-ξεναγήσεις, αλλά και ημερήσιες εκδρομές παρελθόντων ετών και να τις κοινοποιούμε ηλεκτρονικά στα μέλη της Ομάδας των Περιπάτων και συγχρόνως να τις παρουσιάζουμε στα διαδικτυακά μέσα που διαθέτουμε. Θα γίνει προσπάθεια οι παρουσιάσεις να γίνονται ανά δεκαπενθήμερο, στον ίδιο ρυθμό που ακολουθούσαμε με το Πρόγραμμα των Περιπάτων.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε έναν «διαφορετικό και διαδικτυακό Περίπατο στην πόλη με την παρουσίαση του Μνημείου της Ροτόντα και μια αναδρομή στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2012 με κεντρικό θέμα: «Η Ροτόντα και το περιβάλλον της. Το γνωρίζουμε και το φροντίζουμε».

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε το πληροφοριακό υλικό της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ! 

Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το μνημείο

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, να παραμείνετε ασφαλείς και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να συναντηθούμε και πάλι από κοντά, σε νέες διαδρομές και Περιπάτους!

Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία Χ.Α.Ν.Θ.
2316001000 (0884, 0894)
[email protected]

Share This