Επιλογή Σελίδας

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γεράσιμου – Χαράλαμπου Θεοτοκάτου, Επιτίμου Προέδρου της Χ.Α.Ν. Αθηνών, πρώην Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν. Αθηνών και της Διοικούσας Επιτροπής του Εθν. Συμβουλίου των Χ.Α.Ν. Ελλάδος και επί σειρά ετών Γενικού Διευθυντή, επαγγελματικού στελέχους και μέλους του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν. Αθηνών και μέλους της Δ.Ε. του Εθν. Συμβουλίου των Χ.Α.Ν. Ελλάδος, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Α) να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια του Διοικ. Συμβουλίου στη σύζυγο και στην οικογένεια του εκλιπόντος

Β) να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του

Γ) να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα της Χ.Α.Ν.Θ.

Θεσσαλονίκη, 13 Ιουλίου 2021

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                                                                                             Η Γεν. Γραμματέας