Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ., το σωματείο που με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης διδάσκει και καλλιεργεί για περισσότερα από 100 χρόνια τον Αθλητισμό ετοιμάζεται να υποδεχθεί για άλλη μια χρονιά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους αλλά και να διασκεδάσουν υπό τις οδηγίες διακεκριμένων στο αντικείμενο τους προπονητών, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Μετά την εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση των καλοκαιρινών sports camps (η λειτουργία των οποίων θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη των σχολείων) και των εξειδικευμένων camp Μπάσκετ , Ποδοσφαίρου , Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Χάντμπολ και Τένις που προσέλκυσαν εκατοντάδες παιδιά κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου,  η Χ.Α.Ν.Θ. προετοιμάζει την έναρξη λειτουργίας των Ακαδημιών(από τις 2 Σεπτεμβρίου) για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Η Χ.Α.Ν.Θ. λειτουργεί τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση στον τομέα της ασφάλειας και τηρώντας στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι εγκαταστάσεις μας, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τους καταξιωμένους προπονητές εγγυώνται την τέλεση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εκμάθησης αθλημάτων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.

Η Χ.Α.Ν.Θ. λειτουργεί Ακαδημίες σε 14 συνολικά αθλήματα: Μπάσκετ, Βόλεϊ,  Χάντμπολ,  Επιτραπέζια Αντισφαίριση,  Ποδόσφαιρο,  Κολύμβηση, Πόλο, ΤαεΚβοΝτο, Τζούντο, Τένις, Σκάκι,  Ξιφασκία , Τοξοβολία, Σκουός.

Στο επίκεντρο της προσπάθειας μάς βρίσκονται παραδοσιακά αξίες και ιδανικά  όπως το ομαδικό πνεύμα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον αντίπαλο, με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων αθλητών, προσωπικοτήτων αλλά και σωστών φιλάθλων.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στις Ακαδημίες και τα προγράμματα μπορείτε να καλείται στο: 2310261210 και στο 2316001000 εσωτ 0810, 0811, 0812.

Share This