Επιλογή Σελίδας

Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για το τμήμα Γυμναζομένων με ένα σεμινάριο χορού από τον Πλωτίνο Ηλιάδη που συγκέντρωσε 60 άτομα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το σεμινάριο με τίτλο ”Speed the Spiral” ήταν χωρισμένο σε δύο ηλικακά επίπεδα καλύπτοντας, εκτός από τους ενήλικες, και τα παιδιά 10-15 ετών και όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν πολύ σημαντικό χορευτή αλλά και διαφορετικές τεχνικές.
Οι ενήλικες έλαβαν πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.

”Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την υπέροχη ενέργεια”, μας είπε φεύγοντας.
”Εμείς ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας”, απαντήσαμε εμείς.

Λίγα λόγια για τον Πλωτίνο Ηλιάδη:

Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Κρατική Σχολή Χορού και αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού “Ραλλού Μανού”. Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του S.E.A.D , με τίτλο “Performing in Art” κατά τη διάρκεια του οποίου συμμετείχε στην ομάδα “Bodhi Project” 2010-2011. Έχει χορέψει με τους εξής χορογράφους: Matej Kejzar , Maya M. Carrol, Zoe Knights, Magdalena Reiter και David Zambrano όπου παράλληλα συμμετείχε στο intensive workshop on “Flying Low and Passing Through” στη Αθηνα το 2015. Συνεργάστηκε με τις ομάδες “Ασώματες Δυνάμεις” στη Κύπρο, της Νατάσας Ζούκα και της Αποστολίας Παπαδαμάκη στη Ελλάδα. Διδάσκει Σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού «ΧοροΧρόνος» και παράλληλα είναι ο υπεύθυνος του μαθήματος, Θεωρία και Διδασκαλία Σύγχρονου Χορού. Έχει εκδόσει το βιβλίο «Θεωρία-Ανάλυση-Διδασκαλία του Σύγχρονου Χορού». Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών (Α.Π.Θ.) με κατεύθυνση στη Βιολογία της Άσκησης. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα συστήματα Pilates, BodyART™, στη μέθοδο GYROTONIC(R) και κάτοχος του διπλώματος Yoga Alliance 200. Υπεύθυνος του προγράμματος Stretch Concept στην εταιρεία “The Concept”.

Επόμενος σταθμός ένα σεμινάριο κλασσικού χορού, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Share This