Επιλογή Σελίδας

Το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Ιωάννου  με θέμα «100 χρόνια Χ.Α.Ν.Θ., 100 χρόνια Μπάσκετ στην Ελλάδα», απέσπασε μια τιμητική διάκριση καθώς συμπεριλήφθηκε στα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2019 του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Η εκδήλωση των βραβεύσεων  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έγραψε σχετικά: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους του ΠΣΑΤ για τη μεγάλη τιμή. Το έπαθλο «Χρήστος Σβολόπουλος» μας απονέμεται για το «Sports Doc» με θέμα τα 100 χρόνια μπάσκετ από τη Χ.Α.Ν.Θ. Επειδή η τηλεόραση , όμως, είναι ομαδικό σπορ θα ήταν τεράστια παράλειψη να μην ευχαριστήσω για τη βοήθεια στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ, αφενός μεν την ίδια τη Χ.Α.Ν.Θ., αφετέρου δε, τον αρχισυντάκτη μου Παναγιώτη Μπότσα και τον σκηνοθέτη μου Μανώλη Παπανικήτα. Well done μάγκες!!!».

Συγχαίρουμε τον Βαγγέλη Ιωάννου και τους συνεργάτες του για την διάκριση που αναμφισβήτητα αποτελεί τιμή και για την Χ.Α.Ν.Θ.

https://www.facebook.com/evangelos.ioannou.9/videos/10218413004653613/

Share This