Επιλογή Σελίδας
To Youth Hub της ActionAid στη Θεσσαλονίκη , με την υποστήριξη της ΧΑΝΘ, σας καλεί στη δράση «SKG in Action για την Κλιματική Δικαιοσύνη». Την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 σε περιμένουμε στον Πολυχώρο WE, για ένα διήμερο συνεργασίας, δικτύωσης και κινητοποίησης για την κλιματική δικαιοσύνη.
Μέσα από ομιλίες, εργαστήρια, καθοδήγηση και επαφές με φορείς χάραξης πολιτικών για το κλίμα, σου δίνεται η ευκαιρία να διαμορφώσεις και να παρουσιάσεις τη δική σου ιδέα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι προτάσεις θα πρέπει να αφορούν μια από τις παρακάτω θεματικές:
• ενέργεια,
• τροφή,
• εκπαίδευση.
Οι αιτήσεις άνοιξαν! Αν είσαι από 18 έως 30 ετών, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και διεκδίκησε τη συμμετοχή σου (ή της ομάδας σου) με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο επερχόμενο #hackathon για το κλίμα, στη Βιέννη της Αυστρίας.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Νοεμβρίου 2022
Register here: bit.ly/3FZA82O
*Το «SKG in Action για την Κλιματική Δικαιοσύνη» διοργανώνεται από την ActionAid, με την υποστήριξη της Χ.Α.Ν.Θ. και την συγχρηματοδότηση του Εrasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Extra info: Η ΧΑΝΘ αποτελεί έναν από τους οκτώ εταίρους του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + ”Act Just” αποδεικνύοντας ότι είναι πάντα δίπλα στους νέους και τους στηρίζει στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Share This