Επιλογή Σελίδας

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος, πρεσβευτής του Αθλητισμού της ΧΑΝΘ για άτομα με αναπηρία, έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους τους Έλληνες με την προσπάθεια του στους 16ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 25χρονος πρωταθλητής κατέκτησε την τιμητική 4η θέση  στον τελικό της μικτής κατηγορίας του μήκους.  Ο Στέλιος Μαλακόπουλος  «πέταξε» στα 7 μέτρα και 4 εκατοστά στην τρίτη του προσπάθεια. Ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ, όμως έχασε το μετάλλιο για τέσσερα μόλις εκατοστά από τον Αμερικανό Μέριλ.

«Βρέθηκα πολύ κοντά. Μόλις 4 εκατοστά από το μετάλλιο στο άλμα εις μήκος μεικτών κατηγοριών. Μέσα μου όμως νιώθω ευλογημένος γιατί δεν ξεχνάω από που ξεκίνησα. Δεν ξεχνάω εκείνο το πρώτο βήμα. Μην φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα, γιατί μπορεί να είναι αυτό που θα σας αλλάξει τη ζωή. …», ήταν τα πρώτα λόγια του μετά το τέλος των αγώνων.

Στέλιο, θερμά συγχαρητήρια, για το πάθος σου για το άθλημα που υπηρετείς αλλά και για το ήθος σου, έχεις προσφέρει ήδη πολλά και είναι βέβαιο πως θα προσφέρεις εξίσου περισσότερα στο ελληνικό αθλητισμό στο προσεχές μέλλον.

Share This