Επιλογή Σελίδας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ  Χ.Α.Ν.Θ

Δευτέρα έως Παρασκευή

10 – 22 Δεκεμβρίου 2020

  #Μένουμε ενεργοί#

Αγαπητά μας μέλη και αγαπητοί φίλοι της Χ.Α.Ν.Θ.,

Αγαπητοί φίλοι εθελοντές,

Οι ιδιαίτερες  συνθήκες, στις οποίες καλούμαστε να προσαρμόσουμε τη ζωή μας τις ημέρες αυτές,  επιφέρουν επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής μας, όπως το να μας απομακρύνουν από τις δεδομένες ανάγκες των συνανθρώπων μας,  που σημειωτέον είναι περισσότερο διογκωμένες τώρα, όπως για παράδειγμα η ανάγκη για  τροφή,  η ανάγκη για αίμα.

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη κοινωνικών φορέων για την διενέργεια της Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α Ν.Θ. μόλις λίγες μέρες πριν, 16 φορείς της κοινωνίας των πολιτών ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για την συγκέντρωση τροφίμων που θα προσφερθούν τις γιορτινής ημέρες των Χριστουγέννων σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αξίζουν την προσοχή και  την αγάπη μας.

Οι 15 κοινωνικοί φορείς είναι: Χ.Α.Ν.Θ., Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών,  Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Συζωή, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης.

Αξιοποιούμε τις δυνάμεις των μελών και των φίλων των φορέων μας, καθώς και τη διάθεση όλων  για προσφορά στον συνάνθρωπο ενόψει των Χριστουγέννων και καλούμε όσους επιθυμούν να στηρίξουν με προσφορά τροφίμων να δηλώσουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την παρακάτω Δήλωση Συμμετοχής στη δράση:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.  #Μένουμε ενεργοί#

Συγκέντρωση Τροφίμων Δευτέρα – Παρασκευή 10-22 Δεκεμβρίου 2020, Κεντρικό Κτήριο Χ.Α.Ν.Θ.

 Δήλωση Συμμετοχής (πατήστε εδώ)

Ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων λόγω της λοίμωξης covid- 19 και προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν προσφέροντας  το δικό τους καλάθι με αγαθά με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Δηλώνουμε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή μας στη δράση
  2. Καταθέτουμε το ποσό των 15 ευρώ για κάθε καλάθι αγαθών* στον ειδικό λογαριασμό** και εμείς θα το ετοιμάσουμε για εσάς.
  3. Παράδοση τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. Κεντρική είσοδο, στο προσωπικό ασφαλείας ανέπαφα Δευτέρα έως Παρασκευή (Εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 10 –  22/12, 10.00 πμ – 14.00μμ (στην περίπτωση αυτή αφήστε, εφόσον το επιθυμείτε, τα στοιχεία σας)
  4. Παράδοση τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ., αξιοποιώντας την υπηρεσία που διαθέτουν τα Super Market “Διανομή κατ΄οίκον” κατόπιν συνεννόησης με τη Χ.Α.Ν.Θ. Και σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ζητηθεί από το Super Market να γίνει η παράδοση τις συγκεκριμένες ώρες & ημέρες:
    10.00πμ – 14.00μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή (Εκτός Σαββάτου & Κυριακής).

Τα  τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα  Κυριών Θεσσαλονίκης, στις ευάλωτες μονογονεϊκές οικογένειες που στηρίζει η Τράπεζα Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ., στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΡΤΟΣ –ΔΡΑΣΗ και στα Παιδικά  Χωριά SOS Πλαγιαρίου.

*Προτεινόμενο Περιεχόμενο Σακούλας Τροφίμων: 1 λάδι, 1 συσκ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 συσκ. ζάχαρη, 2 γάλα εβαπορέ, 1 συσκ. φακές, 1 συσκ. κοκκινη σάλτσα, 2 συσκ μακαρόνια, 1 συσκ ρύζι, 1 συσκ κριθαράκι, 1 συσκ. μπισκότα

**Η κατάθεση του χρηματικού ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό που διατηρεί η Χ.Α.Ν.Θ. για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ στην ΕθνικήΤράπεζα. Θα σας παρακαλούσαμε ως αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη καθώς και το διακριτικό λεκτικό “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΑΝΘ”.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203
Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

Εκδήλωση στο Facebook

Μένουμε ενεργοί – Στηρίζουμε τον άλλον – Γινόμαστε πιο δυνατοί

Πληροφορίες Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία Χ.Α.Ν.Θ.

Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς

www.ymca.gr,  Τηλ. 231 600 1000, εσωτ . 0880

και στις διευθύνσεις email: [email protected] & [email protected]

Share This