Επιλογή Σελίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. (εν μέσω πανδημίας) που πραγματοποιήθηκε 5-14 Απριλίου, ενόψει του Πάσχα, με την συνδιοργάνωση 14 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης. Όλη η διαδικασία συγκέντρωσης, συσκευασίας και διανομής έγινε από τους εθελοντές όλων των συνεργαζόμενων σωματείων με την τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ποσό χρημάτων συνολικής αξίας 12.000 τα οποία διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, στο Παιδικό Χωριό SOSΠλαγιαρίου, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, στην Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε., στην Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου, στην Πηγή Ζωής, στην φιλόπτωχο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στην εκκλησία Αγίου Χριστοφόρου Πυλαίας, στο συσσίτιο Ελληνικής Διακονίας Αστέγων Θεσσαλονίκης, στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων, στον οίκο ευγηρίας Αρναίας, στον Ιερό Ναό της Νέας Παναγίας Θεσσαλονίκη και σε πλέον 200 ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός  Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, η Λέσχη LionsΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ο Σύλλογος Θερμαΐδες, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.

Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας αλλά και εταιρίες και SuperMarkets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών: Χ.Α.Ν.Θ., Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Λέσχη LionsΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που ανοίχτηκε για τις ανάγκες της δράσης θα παραμείνει ανοιχτός όλη την περίοδο των γιορτών προκειμένου να δοθεί συνέχεια στην δράση, καθώς οι ανάγκες συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά τις ημέρες των γιορτών. Για όσους ενδιαφέρονται στην  αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη (αριθμός τηλεφώνου,  αν το επιθυμεί) καθώς και το διακριτικό λεκτικό “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΑΝΘ”.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203

Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

 

Εκ μέρους όλων των φορέων ευχαριστούμε θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης είχε ο Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. (Τμήματα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς).

Ε:[email protected], [email protected]

Τ: 231 600 1000, εσωτ. 842

fb: https://www.facebook.com/YmcaThessalonikiSocialAction

instagram: @ymca_socialaction

Share This