Επιλογή Σελίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τρεις Συγκεντρώσεις Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, με την συνδιοργάνωση 16 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης. Όλη η διαδικασία συγκέντρωσης, συσκευασίας και διανομής έγινε από τους εθελοντές όλων των συνεργαζόμενων σωματείων με την τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ, καθώς η πανδημία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο.

 

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ποσό χρημάτων συνολικής αξίας  πάνω από 35.500 τα οποία διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Πνοή Ελπίδας, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, στην Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε., στην Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου, στην Πηγή Ζωής, στο συσσίτιο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία (Ολυμπιάδος), στην εκκλησία Αγίου Χριστοφόρου Πυλαίας, στο συσσίτιο Ελληνικής Διακονίας Αστέγων Θεσσαλονίκης και του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Ιερισσού και στο Γηροκομείο Ιερισσού, στον Ιερό Ναό της Νέας Παναγίας Θεσσαλονίκης, στην εκκλησία Αγίου Χριστοφόρου Πυλαίας, στον οίκο ευγηρίας Αρναίας και σε πλέον 200 ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός  Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, ο Σύλλογος Θερμαΐδες, η Λέσχη Lions ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής, ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, οι Γυναίκες χωρίς Σύνορα  και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.

 

Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας αλλά και εταιρίες και SuperMarkets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών: Χ.Α.Ν.Θ., Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών,  Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Λέσχη Lions ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, RED – Y.

 

Συνεχίζουμε την δράση μας . Μένουμε ενεργοί και προετοιμαζόμαστε για τη Δράση του Πάσχα.

 

Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που ανοίχτηκε για τις ανάγκες της δράσης θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και την επόμενη διοργάνωση ενόψει των εορτών του Πάσχα, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στην δράση, καθώς οι ανάγκες συνεχίζουν να υπάρχουν.

 

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203

Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

 

Για όσους ενδιαφέρονται, στην  αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρεται το διακριτικό λεκτικό “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΑΝΘ ΑΠΡ 2022” και στοιχεία επικοινωνίας του καταθέτη ( αν το επιθυμεί).

 

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην κατάσταση δωρητών / υποστηρικτών της δράσης, μπορούν να στείλουν το καταθετήριο στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email).

 

Εκ μέρους όλων των φορέων ευχαριστούμε θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές μας!

 

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης έχει ο Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. (Τμήματα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς).

 

Ε:[email protected][email protected]

Τ: 231 600 1000, εσωτ. 841-842

fb: https://www.facebook.com/YmcaThessalonikiSocialAction

instagram: @ymca_socialaction

 

 

 

 

Share This