Επιλογή Σελίδας

Σύμμαχος μιας σημαντικής αθλητικής δράσης όπως είναι το Run Together 2020 που διεξάγεται για 2η συνεχή χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα είναι η Χ.Α.Ν.Θ.

Στο Run Together στόχος δεν είναι οι επιδόσεις και οι χρόνοι τερματισμού  αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας. Έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στον «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo το παρών εκ μέρους της Χ.Α.Ν.Θ. έδωσαν οι Δημήτρης Παππάς (διευθυντής λειτουργίας προγραμμάτων και παραρτημάτων) και η Αρίστη Τζώνη (επικεφαλής τομέα δράσης, και κοινωνικής προσφοράς).

«Η ΧΑΝΘ με τον πυλώνα της κοινωνικής δράσης της θα στηρίξει με στελέχη της την διοργάνωση και θα προσφέρει  δημιουργική απασχόληση σε  μικρά παιδιά στη διάρκεια του αγώνα ώστε οι γονείς να μπορέσουν να τρέξουν», δήλωσε στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Δ. Παππάς. Ιδιαίτερα αναπτυγμένο είναι  το δίκτυο κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού της ΧANΘ: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε διοργανώσει ως ΧΑΝΘ μια σειρά από εκδηλώσεις με αποδέκτες κοινωνικούς φορείς  που επιτελούν κοινωνικό έργο σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Θα στηρίξουμε την διοργάνωση με τους εθελοντές μας», είπε μετά το τέλος της συνέντευξης η Αρ.Τζώνη.

Στο πάνελ της συνέντευξης πλην του κ. Παππά το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Χάρης Αηδονόπουλος, η Μαργαρίτα Ντίνα, αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων, η Ειρήνη Μιχάλα, αθλήτρια των 10 χλμ., Κώστας Σταμούλης, αθλητής μεσαίων αποστάσεων όπως και εκπρόσωποι χορηγών.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020 θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, 6χλμ και 9χλμ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

Share This