Επιλογή Σελίδας

 Μια ξεχωριστή συνεύρεση παραγόντων του ελληνικού μπάσκετ έλαβε χώρα στη Χ.Α.Ν.Θ. και πιο συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας», όπου διεξάγονται οι αγώνες του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Υποψήφιοι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο των σωματείων στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συναντήθηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας, στη διάρκειας μιας μικρής εκδήλωσης που φιλοξένησε η ΧΑΝΘ προκειμένου να τιμήσει τις αποστολές των ομάδων που μετέχουν στο Final-6.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο το «παρών» έδωσαν από δεξιά προς αριστερά οι:

Γιάννης Τσουμής(Α΄Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ, υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα), Δημήτρης Καραΐσκος (Διευθυντής Αθλητισμού ΧΑΝΘ), Ιωάννης Σωσσίδης(Πρόεδρος ΧΑΝΘ), Γιώργος Χαλβατζάκης (μέλος δ.σ. ΧΑΝΘ, πρώην πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Σάββας Λόρτος (πρόεδρος ΕΚΑΣΘ , μέλος δ.σ. ΕΟΚ), Άγγελος Παπανικολάου (υποψήφιος πρόεδρος ΕΟΚ),  Ευάγγελος Λιόλιος( υποψήφιος πρόεδρος ΕΟΚ, επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα»), Αντώνης Μαυρογέννης (γενικός γραμματέας ΕΚΑΣΘ).

Στη διάρκεια αυτής της δεξίωσης χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ Διονύσης Ανανιάδης όπως και το μέλος της επιτροπής Μιχάλης Γιαννουζάκος.

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, ευχαρίστησε τη ΧΑΝΘ για την συνεισφορά της στη διοργάνωση και παρέδωσε ένα αναμνηστικό του πρωταθλήματος στον πρόεδρο τη Γιάννη Σωσσίδη.

Οι κ.κ. Σωσσίδης, Χαλβατζάκης και Παπανικολάου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This