Επιλογή Σελίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στις 28/12/2020 στο πλαίσιο της δράσης Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. που ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση 15 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης. Όλη η διαδικασία συγκέντρωσης, συσκευασίας και διανομής έγινε από τους εθελοντές όλων των συνεργαζόμενων σωματείων με την τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ποσό χρημάτων (με τα τελευταία στοιχεία οι καταθέσεις χρημάτων στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που ήταν 3.234,50€) συνολικής αξίας 13.543€ Διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε:

  • Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου,
  • Ερυθρό Σταυρό,
  • Πνοή Ελπίδας,
  • Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός,
  • Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε.,
  • Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου και
  • σε πλέον 200 ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός  Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, ο Σύλλογος Θερμαίδες, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής, οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.

 

Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας, εταιρίες και Super Markets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών: Χ.Α.Ν.Θ., Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Συζωή, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

 

Σε συνέχεια της πετυχημένης μας δράσης, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε επιτροπή μεταξύ των 15 συνδιοργανωτών φορέων για την συνέχεια των από κοινού δράσεων Κοινωνικής Προσφοράς στο επόμενο διάστημα και μέχρι το Πάσχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. κάντε κλικ εδώ.

Οι χορηγοί και υποστηρικτές μας (κλικ)

Share This