Επιλογή Σελίδας

Τo Δ.Σ. της  Χ.Α.Ν.Θ και η Αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι.  (Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα)  συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 & ώρα 18:30, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  την συναυλία Βραβευμένων (με Α΄ Βραβείο) του 1ου Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού  για Πιάνο-Έγχορδα-Πνευστά-Νεανικές και Παιδικές Χορωδίες «Τάσος Παππάς 2019.

Στην τελετή αυτή απονεμήθηκαν τα ειδικά χρηματικά βραβεία Τάσος Παππάς  από την Αντιπρόεδρο της  Χ.Α.Ν.Θ. κ. Ελένη Αθανασιάδου και τον Γενικό Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ. κ. Βασίλη  Ιωάννου. Ακόμα, απονεμήθηκαν και δύο δωρεάν συμμετοχές στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. σε δύο μέλη των χορωδιών που έλαβαν το Α΄ Βραβείο από το Αγρίνιο και τον Πολύγυρο. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την Πρόεδρο του τμήματος Επιμορφωτικών Προγραμμάτων κ. Βάσω Νέζη και την Πρόεδρο του τμήματος Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς κ. Γιούλη Βροχίδου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ.

Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξη Κωστάλα για την παρουσίαση την συναυλίας και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία.

 

Ο 1ος Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός «Τάσος Παππάς» 2019 για παιδιά και νέους ηλικίας μέχρι 25 ετών διοργανώθηκε από τον Τομέα Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Χ.Α.Ν.Θ., σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Ο Διαγωνισμός έλαβε μέρος στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Μαρτίου 2019. Συμμετείχαν 76 νέοι σε διάφορα όργανα και 6 χορωδίες από όλη την Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και Έλληνες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην συναυλία Συμμετείχαν:

1.    Φαίδων Σαχσαμάνογλου Θεσσαλονίκη  Πιάνο – Α΄Βραβείο
2.    Οδυσσέας Τσακαλίδης Θεσσαλονίκη  Βιολί – Α΄ Βραβείο
3.    Προχορωδία Ι.Ν Αγίου Κυρίλλου και Μεθοδίου
4.    Ευαγγελία Χατζηπέτρου Θεσσαλονίκη Βιολί – Α΄Βραβείο
5.    Ηλίας Ναχμίας Θεσσαλονίκη Βιολί – Α΄Βραβείο
6.    Ευθυμία Πολωνίδου Γεωργία Θεσσαλονίκη Βιολί – Α΄Βραβείο
7.    Αριέτα Λιάτση Θεσσαλονίκη  Βιολί – Α΄Βραβείο
8.    Μάριος Τζανετάκης Φλάουτο Καβάλα – Α΄Βραβείο
9.    Ορέστης-Κωνσταντίνος Λαγκούσης Θεσσαλονίκη Τρομπέτα – Α΄Βραβείο
10.  Παναγιώτης Γιοχάλας Κέρκυρα Κλαρινέτο – Α΄Βραβείο και Βραβείο Τάσος Παππάς
11.  Παιδική Χορωδία Canto Olympus (Διεύθυνση Μιχάλης Καριοφυλλίδης)
12.   Παιδική Χορωδία Πολυγύρου (Διεύθυνση Κωνσταντίνα Σπυροπούλου)

 

Φιλική Συμμετοχή Αλέξης Κωστάλας

Share This