Επιλογή Σελίδας

 

Θεσσαλονίκη, 26 Αυγούστου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη Τύπου: 100 ΧΡΟΝΙΑ Χ.Α.Ν.Θ. –  Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννης Σωσσίδης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας οι οποίοι  αναφέρθηκαν στη διαχρονική σχέση της Χ.Α.Ν.Θ. με την πόλη και τους ανθρώπους της καθώς και την δική τους προσωπική εμπειρία συμμετοχής και εθελοντισμού ως μέλη της Χ.Α.Ν.Θ

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσίασε η Πρόεδρος της Επιτροπής του Εορτασμού των 100 χρόνων Χ.Α.Ν.Θ., Βίκη Παπαδημητρίου, ενώ ο Κωνσταντίνος Πλαστήρας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής του Ιστορικού Αρχείου Χ.Α.Ν.Θ., αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει για τη διάσωση και αξιοποίηση των ιστορικών ντοκουμέντων που θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Ιωάννου, αναφέρθηκε στον ρόλο της Χ.Α.Ν.Θ. σήμερα ως φορέας πολιτισμού και νεολαίας και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές-χορηγούς των εορταστικών δράσεων.

Εκ μέρους της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Μεγάλου Χορηγού του εορτασμού των 100 χρόνων της Χ.Α.Ν.Θ., ο Κωνσταντίνος Νικολάου, Διευθυντής Εργοστασίου Ευκαρπίας, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη συμβολή του Τιτάνα στην πραγματοποίηση των επετειακών εκδηλώσεων, καθώς και για την πρωτοβουλία της εταιρίας να συνδιοργανώσει με τη Χ.Α.Ν.Θ. 100 δράσεις για τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της, που θα ομορφύνουν την πόλη και θα προσφέρουν χαρά σε όσους συμμετέχουν.

Ο Γιάννης Γουγούσης, εκπρόσωπος της 2G GROUP, ευχήθηκε στην Αδελφότητα και μίλησε για τη σταθερή συνεργασία και συνεχή στήριξη στη Χ.Α.Ν.Θ. και τα προγράμματά της.

 

Προσεχείς εκδηλώσεις:

YMCA100_Πρόγραμμα Κινηματογραφικού Μουσικού Φεστιβάλ 29-31 Αυγούστου 2021

YMCA100_Πρόγραμμα Εορταστικής Εβδομάδας

 

 

Με την Υποστήριξη:

 

 

 

       

 

 

 

Μεγάλος Χορηγός Εορτασμού 100 χρόνων Χ.Α.Ν.Θ.:

 

 

Μεγάλος Χορηγός Εκδηλώσεων γενέθλιας ημέρας Χ.Α.Ν.Θ.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This