Επιλογή Σελίδας

Μια σπουδαία επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας πανηγύρισε η αθλήτρια της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Κιακίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO( World Championship ITF 2019) που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας. Η Ελένη Κιακίδου μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις σε ιδιαίτερα δύσκολους και συναρπαστικούς αγώνες, κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του κόσμου, στις ομαδικές μάχες νεανίδων. Το μετάλλιο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σπουδαίων επιτυχιών των αθλητών μας και είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθειά μας τόσα χρόνια στη ΧΑΝΘ,ειδικά στις ακαδημίες μας», δήλωσε πανευτυχής ο προπονητής του τμήματος TAE KWON DO της ΧΑΝΘ,Ιωάννης Ουζούνης.

Στην ελληνική αποστολή θυμίζουμε ότι συμμετείχαν η Ελένη Κιακίδου και ο Στέφανος Παππάς(πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής) όπως και δυο ακόμη αθλητές προερχόμενοι από τις ακαδημίες της ΧΑΝΘ. Η Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση στους αγώνες.
Η Διεύθυνση Αθλητισμού της ΧΑΝΘ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για την τεράστια αυτή επιτυχία τους και ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες 2G GROUP και ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ για την στήριξη των αθλητών μας.

Share This