Επιλογή Σελίδας

Το τριήμερο 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2023, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon Do ITF, Ανδρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων.

Το πρωτάθλημα είχε πάνω από 600 συμμετοχές και ήταν ένα από τα δυσκολότερα και ανταγωνιστικότερα, πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η ομάδα της ΧΑΝΘ συμμετείχε με 14 αθλητές με εξαιρετική παρουσία σε όλα τα αγωνίσματα που πήρε μέρος.

Οι αθλητές μας πραγματικά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, ατυχίες και τραυματισμούς και επέστρεψαν με 11 Πανελλήνια μετάλλια. Συγκεκριμένα:

Χρυσό μετάλλιο: Ουζούνης Σωκράτης

Αργυρά μετάλλια: Παππάς Στέφανος, Αργυρίου Βασίλης, Γεράσογλου Θωμάς, Κυριαζής Γιάννης, Πεχλιβανίδης Νικήτας.

Χάλκινα μετάλλια: Γεράσογλου Θωμάς, Κιακίδου Ελένη, Μοσχίδη Αντωνιάννα, Μπουτσιούκη Μαρία, Πεχλιβανίδης Νικήτας.

Πρόκριση με την Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία για τους: Ουζούνη Σωκράτη και Παππά Στέφανο.

Δυνατές προσπάθειες σε Μάχες, Εναέριες τεχνικές και Ασκήσεις Αυτοάμυνας και από τους: Φουρτούνα Γιώργο, Γκιουζέλη Οδυσσέα, Κητίδου Γεωργία, Σακαράκη Στράτο και Τερψιάδη Γιάννη οι οποίοι έφτασαν ένα βήμα πριν τα μετάλλια.

Την ομάδα συνόδεψαν στον Πειραιά ο προπονητής του τμήματος Ουζούνης Γιάννης, ο έφορος Κιακίδης Δημήτρης και αρκετοί γονείς που έδωσαν ζωηρό παρόν για τρεις ολόκληρες ημέρες στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που πραγματικά συγκίνησαν με την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλαν, στον προπονητή για την εξαιρετική προετοιμασία και στους γονείς για την ακούραστη στήριξη στο τμήμα και στα παιδιά!

 

 

 

 

 

 

Share This