Επιλογή Σελίδας

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα  Tae kwon do της Χ.Α.Ν.Θ. με αφορμή την συμμετοχή της σε διεθνές Τουρνουά και πιο συγκεκριμένα στο Croatian open, Christmas cup 2019, το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη Slavonski Brod της Κροατίας με την συμμετοχή ομάδων από την Κροατία, την Σερβία, την Βοσνία- Ερζεγοβίνη, την Βόρεια Μακεδονία, την Σουηδία και την Ελλάδα!

Στην αποστολή της ΧΑΝΘ συμμετείχαν 15 αθλητές, τους οποίους συνόδευσαν στο τριήμερο ταξίδι, με διανυκτέρευση και στο Βελιγράδι, 2 προπονητές και 10 γονείς. Η ομάδα μας κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη πίσω από ομάδα της Βοσνίας με 10 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια σε Tull και μάχες!

Η αποστολή της Χ.Α.Ν.Θ. αποτελούνταν από τους εξής αθλητές: Κουτσός Χρύσης, Παπαδόπουλος Σοφοκλής, Σωτηράκογλου Αναστάσιος, Γεράσογλου Θωμάς, Πεχλιβανίδης Νικήτας, Αργυρίου Βασίλης, Αδάκτυλος Αρίσταρχος, Κυριαζής Γιάννης, Ουζούνης Σωκράτης, Δεμερτζιόγλου Θέμης, Κητίδου Γεωργία, Φούρναρη Κίκα, Κιακίδου Ελένη, Σαπουντζάκη Κλειώ και Γκιουζέλης Οδυσσέας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές Παππά Στέφανο και Ουζούνη Γιάννη!   H ΧΑΝΘ παραχώρησε δύο mini van για τις ανάγκες μετακίνησης της αποστολής. Συγχαρητήρια στους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά και ιδιαίτερα τους κυρίους Κητίδη Ανέστη και Αργυρίου Γιώργο για την πολύτιμη βοήθεια τους στην πολύωρη και επίπονη οδήγηση!

Share This