Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 22 Μαΐου η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετείχε στο 4ο τουρνουά Taekwondo ITF, Mars Combat Challenge, το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογος Mars Βασιλικών.

Στο πολύ ανταγωνιστικό αυτό τουρνουά η Αδελφότητα συμμετείχε με 25 αθλητές, από την Κεντρική ΧΑΝΘ και από την ΧΑΝΘ  Ασβεστοχωρίου κερδίζοντας συνολικά: 4 χρυσά, 7 αργυρά και 11 χάλκινα.

Συγκεκριμένα:

1η θέση και Χρυσό μετάλλιο για τους: Πεχλιβανίδη Νικήτα, Ουζούνη Σωκράτη, Φουρτούνα Γιώργο και για το Ομαδικό Μαχών Κορασίδων 12-13 (μικτή ομάδα ΧΑΝΘ – Mars Βασιλικών) με συμμετοχή των αθλητριών: Γαλάνη Ματίνας, Μοσχίδη Αντωνιάννας και Σαπουντζάκη Χαράς.

2η θέση και αργυρά μετάλλια για τους: Κιακίδου Ελένη, Βαμβακά Ρεβέκα, Μοσχίδη Αντωνιάννα, Γαλάνη Ματίνα, Λεμονή Παναγιώτη, για το Ομαδικό Μαχών Παίδων 12-13 (μικτή ομάδα ΧΑΝΘ- Ερμής Πάργας/Θεσπρωτίας – Παναθλητικός Συκεών) με συμμετοχή των: Λεμονή Παναγιώτη, Τάτση Πέτρου, Χριστοφορίδη Κωνσταντίνου και Ζγουρή Δημήτρη και για το Ομαδικό Μαχών Εφήβων 16-17 (μικτή ομάδα ΧΑΝΘ- Ερμής Πάργας/Θεσπρωτίας – Ίκαρος Επανωμής) με συμμετοχή των: Πεχλιβανίδη Νικήτα, Γεράσογλου Θωμά και Ουζούνη Σωκράτη.

3η θέση και χάλκινα μετάλλια για τους: Κυριαζή Ιωάννη, Αργυρίου Βασίλη, Γεράσογλου Θωμά, Ζγουρή Δημήτρη, Βαβάτση Κωνσταντίνο, Χριστοφορίδη Κωνσταντίνο, Πασχάλη Κωνσταντίνο, Κητίδου Γεωργία, Τερψιάδη Γιάννη, Φούρναρη Κυριακή και για το Ομαδικό Μαχών Εφήβων 16-17 (μικτή ομάδα ΧΑΝΘ- Παναθλητικός Συκεών-Παναθλητικός Θεσσαλονίκης) με συμμετοχή των: Κυριαζή Γιάννη, Αργυρίου Βασίλη και Βαβάτση Κωνσταντίνου.

Δυνατοί αγώνες για την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας και για τους Πασχάλη Αλέξανδρο και Αγγελινούδη Γιώργο. Θερμά συγχαρητήρια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, σε όλους τους αθλητές της ΧΑΝΘ που αγωνίστηκαν με μεγάλη διάθεση και υπερέβαλαν τους εαυτούς τους, στους προπονητές Ουζούνη Γιάννη και Στέφανο Παππά  και στον διοργανωτή σύλλογο Mars Βασιλικών και ιδιαίτερα στον Christos Efthymiou για την άριστη διοργάνωση.

 

 

 

Share This