Επιλογή Σελίδας

Στιγμές ξεχωριστές, μοναδικές έζησαν όσοι είχαν την χαρά και την τύχη να παραβρεθούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo ITF 2021 που φέτος φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Εθνική Ελλάδος τα πήγε περίφημα κατακτώντας την 2η θέση στην γενική κατάταξη πανευρωπαϊκά. Οι αθλητές της Χ.Α.Ν.Θ. Λάζαρος Αθανασίου, Στέφανος Παππάς, Γεωργία Κητίδου και Θωμάς Γεράσογλου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθειά τους. Ο Σωκράτης Ουζούνης (γιος του Υπεύθυνου προπονητή Taekwondo ITF της Χ.Α.Ν.Θ. που ταυτόχρονα είναι και Ομοσπονδιακός τεχνικός), κατέκτησε  Χρυσό μετάλλιο στα «ομαδικά εναέριων τεχνικών εφήβων» κι ένα Χάλκινο στην κατηγορία του στο «ατομικό μαχών εφήβων».

Συγχαρητήρια αξίζουν  σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές και στην Ομοσπονδία (ΑΟΤΕ) για την εξαιρετική δουλειά που αποτυπώθηκε στην προσπάθεια των παιδιών που αγωνίστηκαν.

Συγχαρητήρια στους αθλητές της ΧΑΝΘ , τον προπονητή μας Γιάννη Ουζούνη, τους γονείς και φίλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη και υποστήριξαν όλους τους Έλληνες αθλητές στην “μάχη” της κερκίδας. 

 

Share This