Επιλογή Σελίδας

Το άθλημα της αντισφαίρισης (Τένις) ήταν ένα από τα πρώτα που καλλιέργησε στις εγκαταστάσεις της η Χ.Α.Ν.Θ. Από το 1926 είχε ήδη  ξεκινήσει η διοργάνωση εσωτερικών αγώνων μεταξύ των μελών-αθλητών της ενώ τον Σεπτέμβριο του 1927 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της Πρωτάθλημα από τον Ελληνικό Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Η παράδοση συνεχίζεται ως σήμερα με την Χ.Α.Ν.Θ. να φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά και ενήλικους που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του τένις.

 «Το ενδιαφέρον που ήδη υπάρχει και εισπράττουμε από γονείς και παιδιά με κάνει να αισιοδοξώ πως και η φετινή χρονιά θα είναι πετυχημένη για το τμήμα Τένις στη Χ.Α.Ν.Θ. Ανησυχία σίγουρα υπάρχει λόγω κορονοϊού όμως είμαστε  καλά προετοιμασμένοι από όλες τις απόψεις. Είναι άλλωστε γνωστό πως η Χ.Α.Ν.Θ. δίνει μέγιστη βαρύτητα σε θέματα ασφάλειας και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζει ο κόσμος», δηλώνει ο Γιώργος Τσαβλακίδης, Προπονητής του Τμήματος Τένις της Χ.Α.Ν.Θ. από το 1996.

«Ένα από τα πλεονεκτήματα μας είναι πως οι προπονήσεις μας γίνονται σε ένα γήπεδο στολίδι. Το ταρτάν είναι κατασκευασμένο από χλοοτάπητα με χαλαζιακή άμμο. Δεν δημιουργεί πρόβλημα στις αρθρώσεις των αθλητών και μπορεί να φιλοξενήσει αγωνιστική δραστηριότητα κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες», συμπληρώνει ο Γ. Τσαβλακίδης.

Η Παυλίνα Μακρή (Προπονήτρια επίσης του Τμήματος Τένις) από την πλευρά της είπε: «Ξεκινήσαμε και φέτος με πολύ όρεξη και μεράκι την αγωνιστική μας δραστηριότητα με γκρουπ παιδιών, ενηλίκων όπως και ξεχωριστά τμήματα ατομικών προπονήσεων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας και τηρούμε  τα απαραίτητα υγειονομικά  πρωτόκολλα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα έχουμε μια δημιουργική αθλητική σεζόν. Θέλουμε ιδιαίτερα τα νέα παιδιά να χαρούν και να αγαπήσουν το τένις».

Ειδικότερα για την Ακαδημία Τένις η Π. Μακρή είπε: «Το παιδί παίζοντας τένις μαθαίνει να έχει αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση. Αναπτύσσει δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή. Επίσης το τένις διδάσκει υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα».

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές: Τηλ.: 2310 261210 & 231 600 1000 (εσωτ. 812 & 811) (09:00 – 13:00). Προπονητές: Τσαβλακίδης Γιώργος, Μακρή Παυλίνα

Για το πρόγραμμα δείτε εδώ

 

Share This