Επιλογή Σελίδας

Nίκη-χρυσάφι εξασφάλισε η ομάδα Χάντμπολ της Χ.Α.Ν.Θ.  που της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά την επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας(Handball Premier).

Αναλυτικότερα για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής (Β΄ φάση) του πρωταθλήματος της Α2, οι παίκτες του Ευρυπίδη Ναουμίδη επικράτησαν του ΓΑΣ στο Κιλκίς με 19-23 στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ  (περίπου 1.500 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών») καθώς οι γηπεδούχοι ήθελαν επίσης το θετικό αποτέλεσμα που θα τους έδινε το «εισιτήριο» της ανόδου.

Η ΧΑΝΘ ουσιαστικά έπαιζε με την πλάτη στον… τοίχο καθώς γνώριζε πως με ήττα θα έχανε έδαφος στη βαθμολογία, αγωνίσθηκε σε μια δύσκολη έδρα,  όμως τίποτα δεν στάθηκε ικανό να της στερήσει την χαρά της επιτυχίας. Όλοι οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή και έδειξαν σιδερένια θέληση και αποφασιστικότητα.

Οι αθλητές της ΧΑΝΘ πανηγύρισαν το μεγάλο «διπλό» όμως γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει σε σύντομο διάστημα να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να αφοσιωθούν στον μεγάλο εντός έδρας αγώνα της 26ης Μαρτίου απέναντι στον Φοίβο Συκεών. Εφόσον η ΧΑΝΘ κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι με δυο γκολ διαφορά εξασφαλίζει την άνοδο στην Handball Premier.

**Την ομάδα μας ακολούθησαν στο Κιλκίς και 15 πιστοί φίλοι της ΧΑΝΘ μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής Αθλητισμού της Αδελφότητας Δημήτρης Καραΐσκος κι ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Χάντμπολ  Μανώλης Ανδρεαδάκης οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τους παίκτες και το σταφ της ομάδας.

Share This