Επιλογή Σελίδας

Έπειτα από 6 μήνες καραντίνας, με αποχή από τα αθλήματα, τις παρέες και τις αγαπημένες συνήθειές μας, επιστρέφουμε – επιτέλους – με αργούς ρυθμούς προς το παρόν, σε ένα γνώριμο τρόπο ζωής, με φίλους και δραστηριότητες, με ταξίδια και νέες εμπειρίες! Ευκαιρία λοιπόν για μία μοναδική απόδραση στην ελληνική φύση, αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων (γυμνασίων και λυκείων). Η Χ.Α.Ν.Θ. – σε συνεργασία με τη Happy Mountain – ετοίμασαν για εσάς ένα Τετραήμερο Περιπέτειας σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, τα μαγευτικά Τζουμέρκα!

Οι τρεις διανυκτερεύσεις μας πραγματοποιήθηκαν στο ορειβατικό καταφύγιο των Μελισσουργών στα Τζουμέρκα, σε υψόμετρο 1023μ., στα όρια των νομών Άρτας και Ιωαννίνων. Μπροστά μας απλώνεται ο ορεινός όγκος της Κακαρδίτσας και ακριβώς πίσω από το καταφύγιο, υψώνεται η εντυπωσιακή κορυφή Στρογγούλα, ορατή από μεγάλη απόσταση, χαρακτηριστική κορυφή της περιοχής!

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 13-17 ετών και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 14 έως τις 17/06/2021, σηματοδοτώντας την έναρξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ.!

 

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

 

 

 

 

Share This