Επιλογή Σελίδας

2013-2019: Το Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. έκλεισε 6 χρόνια ζωής, έσβησε… κεράκια και το γιόρτασε με μια σεμνή εκδήλωση, παρουσία των Μελών της Επιτροπής του αλλά και φίλων που πλαισιώνουν και βοηθούν ενεργά το έργο της.

Ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στηνπληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που η Χ.Α.Ν.Θ. ανέλαβε και έφερε εις πέρας με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια Μπάσκετ στην Ελλάδα. Ο αντίκτυπος μάλιστα ήταν τόσο μεγάλος πανελληνίως, που είχε ως αποτέλεσμα την βράβευση την Χ.Α.Ν.Θ. από τον Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για την  «προσφορά της στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής συνείδησης στους νέους».

Ο  Διονύσης Ανανιάδης(Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου) στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της Επιτροπής, τα στελέχη της Χ.Α.Ν.Θ. και τους φίλους του Μουσείου για την υποστήριξη τους. Αναφέρθηκε στις πετυχημένες εκδηλώσεις κατά το 2019 όπως και στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας δίνοντας παράλληλα με τις τοποθετήσεις του κι ένα «στίγμα» για το μέλλον.

Προτάσεις για μελλοντικές δράσεις του Μουσείου ανέπτυξε τέλος και ο Γιώργος Χαλβατζάκης(Μέλος δ.σ. Χ.Α.Ν.Θ. και της Επιτροπής του Μουσείου).

Χρόνια μας πολλά…

Share This