Επιλογή Σελίδας

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πλήρως κατατοπιστική ανάλυση αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της Χ.Α.Ν.Θ. ως προς την οργάνωση των Ακαδημιών της παρουσίασε ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος.

Ο κ. Καραΐσκος ήταν εκ των ομιλητών του 20ου Συνεδρίου Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας», που πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Palace Hotel.

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της Αδελφότητας αρχικά παρουσίασε στους ακροατές του συνεδρίου μερικά χρήσιμα στοιχεία (σε μορφή powerpoint), αναφορικά με την δομή της Χ.Α.Ν.Θ. το πολυποίκιλο έργο της, τις εγκαταστάσεις της, και την πολυετή προσφορά της σε επίπεδο αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό.

Στη συνέχεια εστίασε στο θέμα της Οργάνωσης των Ακαδημιών της, στους πυλώνες λειτουργίας τους, στον στρατηγικό σχεδιασμό , τον προγραμματισμό αλλά και στην έμφαση που η Χ.Α.Ν.Θ. παραδοσιακά δίνει στις σχέσεις της με τους γονείς,  με στόχο την ενημέρωση και την όσο δυνατόν καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία.  «Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση που βοήθησε κάθε ενδιαφερόμενο να κατανοήσει τον τρόπο δράσης ενός σωματείου με πολύ μεγάλη παράδοση στο θέμα της οργάνωσης των ακαδημιών. Ήταν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που ακούστηκαν για κάθε ακροατή. Θεωρώ γενικά πολύ χρήσιμη αυτή την ανταλλαγή εμπειριών γνώσεων και απόψεων από ανθρώπους και φορείς που είναι πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους» , δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βοϊτσίδης, συντονιστής της σχετικής ενότητας του συνεδρίου.

Share This