Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετέχει στο πρόγραμμα REACT  ως εταίρος του προγράμματος από το 2016.  Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα τους νέους και τις ανάγκες τους, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, επιδιώκει να στηρίζει τους ωφελούμενους του προγράμματος REACT με ποικίλους τρόπους.  Στο πλαίσιο αυτό επιδότησε την συμμετοχή τριών εφήβων σε ένα σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού, με στόχο την ομαλή κοινωνική συμπερίληψη, την καλλιέργεια soft skills και την ενίσχυση δεξιοτήτων χρήσιμων για το μετέπειτα  επαγγελματικό τους προφίλ και για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής.

Στις 28-30 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε το e-ThesSummerSchool, ένα webinar που αποτελεί την “εξ αποστάσεως παραλλαγή” του πετυχημένου θερινού σχολείου επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool που διοργανώνεται τα τελευταία έξι χρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια του webinar /οι έφηβοι άκουσαν τις εμπειρίες διακεκριμένων επιχειρηματιών, γνώρισαν και συνεργάστηκαν με άλλα άτομα της ηλικίας τους μέσα σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Έμαθαν να αναγνωρίζουν ευκαιρίες και να μπορούν να αναπτύσσουν τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες σε όλη του τη ζωή.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν   οι  Σάνα, Σακίλα και Μουσταφά. Ελαβαν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους και εξασφάλισαν τη δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους διδάσκοντες, ακόμα και μετά τη λήξη του προγράμματος, για όποιο θέμα τους απασχολεί (δια βίου mentoring).

Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία

[email protected]gr

2316001000 (0884,0894)

Share This