Επιλογή Σελίδας

Το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα του σε εορταστικό και ταυτόχρονα οικογενειακό κλίμα, σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία πλήθους αθλητών όπως και προπονητών της. Το «παρών» έδωσαν παιδιά από τις Ακαδημίες όπως και μέλη όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η Χ.Α.Ν.Θ. στην διάρκεια της γιορτής βράβευσε αθλητές που στη διάρκεια της χρονιάς διακρίθηκαν σε διοργανώσεις  Πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας.

Επίσης, η Χ.Α.Ν.Θ. βράβευσε για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα τον Νίκο Λογοθέτη, παλιό αθλητή, πρωταθλητή, επί σειρά ετών έφορο του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης  και νυν μέλος του Δ.Σ.  και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Χ.Α.Ν.Θ.

Την βράβευση στον κ. Λογοθέτη έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. , Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδος και πρώην Γενικός Διευθυντής της Χ.Α.Ν.Θ. Χρήστος Τριγωνάς. Επίσης, ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης  Καραΐσκος, βράβευσε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Θερμασώνη την εταιρεία «Dole», η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει χορηγικά τόσο το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης όσο και συνολικά τον Αθλητισμό της Χ.Α.Ν.Θ.

Επιπρόσθετα, τιμήθηκε για την πολύτιμη στήριξη του στο τμήμα ο Ιωάννης Κατσαντώνης. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης  ο Γιώργος Πετρίδης (πρώην Διευθυντής Αθλητισμού και πρωταθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης) κι ο Στάθης Αθανάσιος προϊστάμενος τεχνικής επιτροπής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο και όμορφα στολισμένο χώρο του «Τηγανιές και Σχάρες».

Share This