Επιλογή Σελίδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το τουρνουά 3on3  “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, στο πλακόστρωτο της παραλίας, στο ύψος του Μ. Αλεξάνδρου. Το ξεχωριστό και πολύ αγαπητό (όπως φάνηκε από τις χιλιάδες συμμετοχές παιδιών), αυτό αθλητικό event διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Χ.Α.Ν.Θ. ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η ΕΚΑΣΘ.

Η Χ.Α.Ν.Θ. έδωσε δυναμικό «παρών» στην διοργάνωση με όλο το προπονητικό της stuff και με το σύνολο της δυναμικότητας των Ακαδημιών της.

«Ήταν μια ωραία μπασκετική γιορτή. Η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε αυτό το τουρνουά κάτι που αποδείχθηκε κι από την μεγάλη συμμετοχή με παιδιά κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά της πόλης. Το σημαντικότερο όλων ήταν η ικανοποίηση , το χαμόγελο των παιδιών που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να ανταγωνιστούν , να δουν φίλους, να φτιάξουν ομάδες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Η ΧΑΝΘ πάντα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν το άθλημα», δήλωσε το στέλεχος της ΧΑΝΘ, Νίκος Σερέτης.

Η πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδου, απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των αγώνων.  Στη διάρκεια των βραβεύσεων το μέλος του δ.σ. Γιώργος Χαλβατζάκης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα της Χ.Α.Ν.Θ. από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ απονομές σε αθλητές έγιναν από τον διευθυντή Αθλητισμού της Αδελφότητας Δημήτρη Καραΐσκο.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος Επιτροπής Φυσ. Αγωγής – Αθλ. Ομάδων ΧΑΝΘ Ευάγγελος Ντινόπουλος, ο έφορος του τμήματος Μπάσκετ της ΧΑΝΘ Χρήστος Γιαρένης κ.α.

Η διοργάνωση «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» θα συνεχίσει το «ταξίδι» της σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας τελεί υπό υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του πρωτοποριακού προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά”. Συμπαίκτης των διοργανωτών είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

 

 

 

Share This