Επιλογή Σελίδας

Τρεις βαθμούς άνευ αγώνα εξασφάλισε η Χ.Α.Ν.Θ. απέναντι στον Πανιώνιο. Αναλυτικότερα, η ομάδα μας προσήλθε κανονικά για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Pre League, όμως οι διαιτητές διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία του γιατρού βρίσκεται μεταξύ των υποχρεώσεων της γηπεδούχου ομάδας.

Οι διαιτητές Μάλφας και Γεωργάκη ενημερώθηκαν από τον Πανιώνιο πως ο γιατρός κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα έκτακτο περιστατικό. Ο αντικαταστάτης του τελικά έφτασε 20 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα του αγώνα.

Η Χ.Α.Ν.Θ. διεμήνυσε πως δεν είχε αντίρρηση να διεξαχθεί το παιχνίδι με τους διαιτητές όμως να διευκρινίζουν πως δεν μπορούν να λάβουν απόφαση τέλεσης του αγώνα καθώς αυτό θα ήταν κόντρα στους κανονισμούς.

Τελικά το φύλλο αγώνα έκλεισε με νίκη 0-3 και σκορ 75-0 (0-25, 0-25, 0-25) υπέρ της ΧΑΝΘ. Ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως θα υποβάλει ένσταση και θα ζητήσει νέο ορισμό του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική (10/11) η ΧΑΝΘ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους Μακεδόνες Αξιού.

Α2 Ανδρών- Νέα ήττα για την Χ.Α.Ν.Θ.

Η Ανδρική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και υπέστη ήττα με 3-0 απέναντι στον Μακεδονικό(25-20, 25-16, 25-20). Την επόμενη αγωνιστική (9/11) η ΧΑΝΘ θα υποδεχθεί τον Πιερικό.

Share This