Επιλογή Σελίδας

Στις 4 Νοεμβρίου διοργανώσαμε στο ILC της Χ.Α.Ν.Θ. γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές μας που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον κύκλο των μαθημάτων.

Δέκα ωφελούμενοι του προγράμματος HELIOS, με καταγωγή από το Τόγκο, το Πακιστάν, το Κονγκό, τη Νιγηρία και το Ιράκ, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο -μικρό, αλλά και πολύ σημαντικό- βήμα της προσπάθειάς τους για ένταξη στην ελληνική κοινωνία.

Ο Ismailou, η Constance, η Emmanouela, η Mirtha, ο Stopira, η Uzma, η Chantal, o Landry, η Alice και ο Mahmood ήρθαν στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες, φέρνοντας ο καθένας τη δική του προσωπική ιστορία και διαγράφοντας ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πορεία σε μια νέα ζωή.

Εμείς ως Χ.Α.Ν.Θ. και ως εργαζόμενοι του προγράμματος HELIOS, που ζήσαμε από κοντά τον αγώνα τους για την επιβίωση, τις προσπάθειές τους να βρουν δουλειά, παράλληλα με τα μαθήματα, και να σταθούν στα πόδια τους, τους συγχαίρουμε για όσα έχουν καταφέρει έως τώρα και τους ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχουν ακόμα περισσότερα.

Share This