Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. ο σύλλογος που με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης για περισσότερα από 100 χρόνια ετοιμάζεται και φέτος με ασφάλεια και τηρώντας στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να φιλοξενήσει και να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς λάτρεις του αθλήματος.

Η Χ.Α.Ν.Θ. διαθέτει ένα από τα πιο πετυχημένα πανελληνίως προγράμματα μπάσκετ δίνοντας μεταξύ άλλων έμφαση σε ιδανικά και αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον αντίπαλο, με στόχο τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων αθλητών, προσωπικοτήτων αλλά και σωστών φιλάθλων.

Η Χ.Α.Ν.Θ.  λειτουργεί ως μια σύγχρονη Σχολή Μπάσκετ, με ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες. Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας ήταν και παραμένει το αναπτυξιακό σκέλος, η σωστή εκμάθηση του Μπάσκετ. «Μας χαροποιεί το γεγονός πως η Χ.Α.Ν.Θ. τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ, με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα να μετέχουν σε τελικές φάσεις πρωταθλημάτων (Final-4) όπως συνέβη και φέτος. Ακόμη περισσότερο μας ικανοποιεί πως οι ομάδες αυτές στελεχώνονται στην πλειονότητά τους από παιδιά που ξεκίνησαν στις Ακαδημίες μας από πολύ νεαρή ηλικία».

Την επίβλεψη του προγράμματος της Ακαδημίας έχει ο Γενικός Αρχηγός της Χ.Α.Ν.Θ. και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κεραμεύς. Οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. αφορούν παιδιά (αγόρια-κορίτσια) γεννημένα από το 2006 ως το 2015. Πληροφορίες: 2316001000(εσωτερικό 0810-11-12) και 6976533074([email protected]).

Share This