Επιλογή Σελίδας

Την παρθενική του συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες Ξιφασκίας όπως και σε αγώνες Ανάπτυξης κατέγραψε το αγωνιστικό τμήμα ξιφασκίας της Χ.Α.Ν.Θ.

Αναλυτικότερα, η ΧΑΝΘ συμμετείχε στο πανελλήνιο κύπελλο ξιφασκίας Παμπαίδων, Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο σύλλογος «Ξιφομάχος» σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Πανευτυχής για την παρουσία της ΧΑΝΘ στη διοργάνωση δήλωσε η  προπονήτρια (Ολυμπιονίκης του 2004) της αδελφότητας Ιωάννα Χρήστου:

«Συμμετείχαμε στους αγώνες U10 και U13 με δέκα συνολικά μικρούς αθλητές. Τα παιδιά είχαν ένα δημιουργικό άγχος καθώς ήταν η πρώτη τους εμπειρία από κάποια διοργάνωση όμως το χάρηκαν, το απόλαυσαν, ήρθαν σε επαφή με άλλους αθλητές, το χαμόγελό τους και η ικανοποίηση που έδειξαν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά είμαι υπερήφανη για την προσπάθεια τους».

H αθλήτρια της ΧΑΝΘ Λήδα Γαρυφαλλοπούλου κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία U10.

Αποτελέσματα (U10)

5η Γαρυφαλλοπούλου Λήδα, 13η Πασιάδου Αγάπη, 19η Γεωργιάδου Μαρία, 27η Κεραμυδά Ελισάβετ

13ος Ταξίδης Ανάστασης, 16ος Πορταρίνος Ορέστης, 19ος Αποστολόπουλος Γιώργος, 31ος Σίσκος Θωμάς

(U13): 30ος Καρόζης Θάνος (LXTHES), 63ος Τσιάρας Γιάννης

**Η ΧΑΝΘ πιθανότατα θα συμμετάσχει και στους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Ιούνιο στην Αθήνα ενώ υπάρχει η σκέψη σε συνεργασία με άλλα σωματεία της Θεσσαλονίκης να διοργανωθούν προσεχώς αγώνες για την κατηγορία των U10.

 

Share This