Επιλογή Σελίδας

Σταθερά βήματα με στόχο την ανάπτυξη της δυναμικής του Τμήματος Ξιφασκίας κάνει κάθε χρόνο η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Η δημιουργία αγωνιστικής ομάδας για την σεζόν 2020-21, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δουλειάς που με συνέπεια , μεθοδικότητα και μεράκι γίνεται στη Χ.Α.Ν.Θ.

Επικεφαλής της προσπάθειας που γίνεται στο τμήμα ξιφασκίας είναι η καταξιωμένη αθλήτρια (Ολυμπιονίκης στους Αγώνες της Αθήνας το 2004) και προπονήτρια μας Ιωάννα Χρήστου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω την όμορφη προσπάθεια που ξεκινήσαμε στην Ακαδημία της ξιφασκίας. Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι μια αθλητική οικογένεια για μένα και είναι χαρά μου να την βλέπω να μεγαλώνει προσελκύοντας ολοένα και περισσότερα παιδιά.  Η Χ.Α.Ν.Θ. παραδοσιακά αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα διδάσκοντας εκτός από τα μυστικά των σπορ, ιδανικά του ευγενούς συναγωνισμού και της άμιλλας».

Η Ιωάννα Χρήστου πρόσθεσε: «Φέτος ,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας αγωνιστικού τμήματος που σημαίνει πως θα μετέχουμε κανονικά σε επίσημους αγώνες. Αυτό δημιουργεί σίγουρα μεγαλύτερο κίνητρο για τα παιδιά».

Σχετικά με τους στόχους της Ακαδημίας εξηγεί: «Θέλουμε να φέρουμε όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά μας. Να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ξιφασκία. Είναι ένα άθλημα που γυμνάζει το σώμα αλλά και το μυαλό. Ψυχαγωγεί και κοινωνικοποιεί το παιδί. Διδάσκει τον σεβασμό και την πειθαρχία και καλλιεργεί δεξιότητες. Είμαι πεπεισμένη πως θα έχουμε μια ασφαλή , πετυχημένη και δημιουργική σεζόν».

Οι προπονήσεις στο τμήμα ξιφασκίας(μπορούν να μετέχουν παιδιά από ηλικίας 6 ετών) έχουν ξεκινήσει από τις 8/9.

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές : Τηλέφωνο: 2316001000 & 2310261210.

Share This