Επιλογή Σελίδας

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε το τμήμα Υδατοσφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. γεγονός που έγινε αποδεκτό με μεγάλη χαρά από αθλητές προπονητές και γονείς.
«Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά, τον ενθουσιασμό , το χαμόγελο των μικρών ιδιαίτερα παιδιών για το άνοιγμα της πισίνας», εξηγεί ο Γιάννης Μαχίλης προπονητής της ομάδας Υδατοσφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. (water polo)και Υπεύθυνος του Τμήματος, τα τελευταία 15 χρόνια.


«Το τμήμα είχε σταματήσει κάθε δραστηριότητα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Οι προπονήσεις ουσιαστικά ξεκίνησαν μετά από πέντε μήνες με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που απαιτούν οι περιστάσεις. Για την ώρα επιτρέπονται οι προπονήσεις για παιδιά από 13 ετών και πάνω Κολυμπάμε μόνο στις διαδρομές δεν παίζουμε διπλό και για την ώρα δεν κάνουμε ασκήσεις με μπάλα.

Ακόμη κι έτσι όμως άπαντες είμαστε χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη και ευελπιστούμε σε βελτίωση της κατάστασης στο μέλλον. Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τους γονείς για την συνεργασία και την κατανόηση στο θέμα της τήρησης κανόνων και των μέτρων που εφαρμόζονται για τις περιστάσεις» κατέληξε ο Γ.Μαχίλης.

Share This