Επιλογή Σελίδας

 

Καλοκαιρινό καταρτισμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, και πιο συγκεκριμένα από τις 28 Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 16 Ιουλίου 2021.

Για αγόρια και κορίτσια 5-18 ετών.

Το πρόγραμμα συνδυάζει προπονήσεις μπάσκετ (ατομική τεχνική, καταστάσεις τακτικής, ασκησιολόγιο άμυνας/επίθεσης και προπόνηση φυσικής κατάστασης

Η μεγαλύτερη έμφαση από τους εξειδικευμένους προπονητές μας δίνεται  δίνεται στο προπονητικό περιεχόμενο και στο πρόγραμμα παρέμβασης.

Οι προπονήσεις διεξάγονται τις Δευτέρες απόγευμα (16.00-20.00) και τις υπόλοιπές ημέρες πρωινές ώρες (09.00-14.00).

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 150 ευρώ για ολόκληρη τη διάρκεια του καμπ. Για τα μέλη της ΧΑΝΘ ισχύει ειδική τιμή.*

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στο 2310 261 210 και στο 231 600 1000 εσωτ. 810, 811, 812

Υπεύθυνοι Camp: Κεραμέας Νίκος, Σερέτης Νίκος

Εγγραφή και πληρωμή του προγράμματος μπορείτε να πραγματοποιήσετε είτε αποστέλλοντας τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη και το καταθετήριο πληρωμής στο [email protected] είτε μέσω των ταμείων της ΧΑΝΘ στο κεντρικό κτίριο και το Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. “Μ. Τσικίνας”.

ΑΙΤΗΣΗ BASKETBALL CAMP

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Εξαιτίας των συνθηκών λόγω Covid-19 και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα. Η θέση  εξασφαλίζεται με την πληρωμή.

H Χ.Α.Ν.Θ. σεβόμενη την ιστορία και την παράδοση 100 χρόνων στον αθλητισμό, απολυμαίνει συνεχώς τις αθλητικές της εγκαταστάσεις, εκπαίδευσε το προσωπικό της, ακολουθεί τις οδηγίες της επιτροπής των ιατρών της και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή άθληση.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού τεστ covid-19 (self, rapid, μοριακό)

Share This