Επιλογή Σελίδας
YMCA Christmas Bazaar
16 Δεκεμβρίου 2022
17:00 – 23:00

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, η Χ.Α.Ν.Θ. και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, διοργανώνουν το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar και σας περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις 16 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 17:00 – 23:00 στον προαύλιο χώρο του κεντρικού της κτιρίου καθώς και εντός αυτού!

Στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο, θα βρείτε φαγητά της ώρας, αναψυκτικά και ποτά, ενώ μέσα στις αίθουσες του κεντρικού κτιρίου, θα βρείτε πάγκους πώλησης μικροαντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά – εκστρατεία #zeroplastic, πάγκους ειδών και αντικειμένων second hand – εκστρατεία #zerowaste, πολλές λιχουδιές (αλμυρά και γλυκά) τα οποία κατασκευάστηκαν με αγάπη και μεράκι από τα νεαρά μας στελέχη, καφέ, glühwein και πολλά άλλα!

Θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, καθώς και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το κοινωνικό πρόσημο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το πρόγραμμα υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ. και πιο συγκεκριμένα στη συμμετοχή προσφύγων στα προγράμματά της.

SAVE THE DATE!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

17:00 – 23:00

Χ.Α.Ν.Θ.

YMCA Christmas Bazaar

 

*Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

** Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.

Από το 2010, περισσότερα από 788 παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συμμετείχαν και παρακολούθησαν στη Χ.Α.Ν.Θ. δωρεάν προγράμματα αθλητισμού, δημιουργικής απασχόλησης, κατασκηνωτικά προγράμματα, ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα τελευταία 10 χρόνια η Χ.Α.Ν.Θ. πρόσφερε 829 υποτροφίες – συνολικής αξίας 267.320€ – σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά της. Τα παιδιά προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και ανεργία, ευπαθείς οικονομικά οικογένειες από τις τοπικές κοινωνίες, όπου αναπτύσσει δράση, οικογένειες προσφύγων καθώς και παιδιά από κοινωνικούς φορείς όπως ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ, AΡΣΙΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΧΕΠΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΝΑΟΜΙ «ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ».

 

 

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar:

Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ.,

Τ : 231 600 1000 εσωτ.: 4 & 854

Instagram: @ymca_thess_youth

Facebook: @sxolistelexon

email: [email protected]

Share This