Επιλογή Σελίδας

Κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου, οι Χ.Α.Ν. παγκοσμίως γιορτάζουν τη γενέθλια επέτειο της ίδρυσης του παγκόσμιου αυτού σωματείου, μέσω μίας κοινωνικής δράσης με Διεθνές αποτύπωμα και τίτλο “YMCA World Challenge”. Σκοπός της, η διάχυση του εθελοντικού χαρακτήρα αλλά και η κοινοποίηση της αποστολής και του οράματος του σωματείου στην ενδυνάμωση των Νέων σε όλο τον κόσμο.

 

Φέτος, η εκκίνηση του εορτασμού θα δοθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, σε μία προσπάθεια των Χ.Α.Ν. παγκοσμίως, την ίδια ημέρα και ώρα, να ενεργοποιήσουν όσο δυνατόν περισσότερους πολίτες ώστε να αφιερώσουν 175 λεπτά εθελοντικής προσφοράς, με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Μία ενέργεια των πολιτών, να δράσουν για την πόλη τους, προσπάθεια η οποία μπορεί να κατακτηθεί αν όλες οι Χ.Α.Ν. ενώσουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αυτό σκοπό. Άλλωστε, αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τις δράσεις μας, ενεργοποιώντας και ενώνοντας τον κόσμο και τα μέλη μας σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, την ημέρα εκείνη, θα πραγματοποιήσει δράση περιβαλλοντικής παρέμβασης η οποία περιλαμβάνει τον παράκτιο καθαρισμό της παραλίας Νέων Επιβατών.

 

Μέσω της εταιρίας “ΣΓΣ Κωνσταντής Ναυτική Εταιρία” και του καραβιού “Κωνσταντής”, όλοι οι εθελοντές θα μετακινηθούν στο λιμάνι των Νέων Επιβατών. Το δρομολόγιο ξεκινάει από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης – επιβίβαση στο Λευκό Πύργο, και τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών – με μια μικρή στάση για λίγα λεπτά στην προβλήτα της Περαίας.

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. προσκαλεί όλη την πόλη να συμμετάσχει στη γενέθλια εκδήλωση του σωματείου με τίτλο “Volunteer 175” στις 8 Ιουνίου 2019, και να γίνει μέρος της Παγκόσμιας αυτής προσπάθειας.

Η Χ.Α.Ν.Θ. με τη συμμετοχή των εθελοντών – μελών της και των επαγγελματικών στελεχών, πραγματοποιεί τον βασικό σκοπό της, που είναι να εμπνέει τους νέους ώστε να εξελιχθούν σε κοινωνικά ευαίσθητους και ενεργούς πολίτες, δίνοντας τα κατάλληλα ερεθίσματα και δημιουργώντας εμπειρίες μέσα από τις οποίες βελτιώνουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.

 

Οι ώρες όπου και θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των εθελοντών είναι οι εξής :

 

  • Αναχώρηση με το δρομολόγιο ώρα 10:00π.μ.
  • Επιστροφή με το δρομολόγιο ώρα 13:45 (ή 16:15)

 

 

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ – ποσό που περιλαμβάνει το μπλουζάκι της εκδήλωσης, τη μετακίνησή μας, υλικό εξοπλισμό και σνακ.

 

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο : http://bit.ly/2VZzOqd

 

Για την εγγραφή σας και την καταβολή της οικονομικής συνδρομής (5€) παρακαλούμε επισκεφθείτε τα Ταμεία της Χ.Α.Ν.Θ., καθημερινά από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ., και τα Σαββατοκύριακα από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ.. Στον παρακάτω σύνδεσμο οι Τραπεζικοί μας Λογαριασμοί http://bit.ly/2XhVXBE.

Η παραλαβή του εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 από την Κεντρική Χ.Α.Ν.Θ..

 

Σας περιμένουμε όλους…
Μικρούς και μεγάλους !

Περισσότερες πληροφορίες :
Τ : 231 600 1000 εσωτ.: 0854
Official Website : https://www.ymca.gr/
Official Facebook page :
Share This