Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς,

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, οι προκρατήσεις θέσεων μέσω ασφαλιστικών ταμείων για την Β’ και Γ’ περίοδο στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο, αύριο, ημέρα Πέμπτη 12.03, θα πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά, μετά τις 11:00π.μ. στο τηλέφωνο της Χ.Α.Ν. και της κατασκήνωσης 2310 265 776.

Οι εγγραφές για την Α’ κατασκηνωτική περίοδο (αφορά μόνο αγόρια και ελάχιστες θέσεις),

θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Κατασκήνωσης στην Κεντρική Χ.Α.Ν.Θ., με φυσική παρουσία γονέα ή κηδεμόνα, από τις 09.00π.μ. και μετά.

Όπως γνωρίζετε οι κρατήσεις θέσεων μέσω ασφαλιστικών ταμείων, αποτελούν προεγγραφή, καθώς η οριστικοποίηση αυτής, εξαρτάται από την διαδικασία που θα ορίσει ο ΕΦΚΑ (σε συνεργασία με τις κατασκηνώσεις) για το 2020.

 

Με την προεγγραφή σας, μπορείτε εντός των επόμενων ημερών να παραλάβετε τα σχετικά έγγραφα από τα γραφεία Κατασκηνώσεων της Χ.Α.Ν.Θ..

Η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής μέλους 15€, μπορεί να γίνει στο Ταμείο της Χ.Α.Ν.Θ. (καθημερινές 08:30 – 21:00 & Σ/Κ 09:00 – 13:00)

καθώς και ηλεκτρονικά σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς.

https://ymca.gr/wp-content/uploads/2019/07/TRAPEZIKOI-LOGARIASMOI-XANTH-2019.pdf

 

Οι εγγραφές για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν Ιδιωτικά στην Κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο, στην Β’ & Γ’ περίοδο, συνεχίζονται ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας. https://ymca.gr/programmata/kataskinosi-pilio/ 

 

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Κατασκήνωσης Χ.Α.Ν. Πήλιο

 

Share This