Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο

595,00

Οι εγγραφές, αφορούν παιδιά που θα συμμετάσχουν ιδιωτικά (και όχι μέσω ασφαλιστικών φορέων) και είναι γεννημένα μεταξύ 2008 – 2014.

Οι έφηβοι που τον χειμώνα παρακολουθούν τον Α΄ κύκλο της Σχολής Στελεχών (παιδιά γεννημένα το 2007) και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στην Ακαδημία Στελεχών στο Πήλιο, την Τετάρτη 14 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. – και όχι νωρίτερα – οι ιδιώτες [σε αυτόν τον σύνδεσμο με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις] την Τετάρτη 21 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων σε αυτόν τον σύνδεσμο https://ymca.gr/programmata/kataskinosi-pilio-meso-asfalistikon-tamion/ (εφόσον θα υπάρχουν κενές θέσεις).

Η κράτηση της θέσης προϋποθέτει πρώτα την ηλεκτρονική σας εγγραφή και στην συνέχεια την άμεση προκαταβολή 215 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η ετήσια εγγραφή μέλους Χ.Α.Ν.Θ. (εκ του Καταστατικού) 15 ευρώ (εκτός εάν ήδη συμμετέχει σε άλλο πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ.)
Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ALPHA BANK : IBAN 8001 4070 7070 7002 0020 12461  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Σ. Χ.Α.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το καταθετήριο το οποίο, υποχρεωτικά, θα  πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή και την περίοδο συμμετοχής του(π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΗΛΙΟ) 

Σημείωση 1.
Για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στην περίοδο που επιθυμείτε, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στην φόρμα και στη συνέχεια να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο που εμφανίζεται η προκαταβολή συμμετοχής (200 + 15 = 215€).
Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι οι θέσεις ανά κατασκηνωτική περίοδο είναι περιορισμένες έχοντας ήδη δώσει προτεραιότητα εγγραφής στους κατασκηνωτές οι οποίοι συμμετείχαν το περασμένο καλοκαίρι.
Σημείωση 2.
Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών (λόγω προτεραιότητας που δόθηκε στους παλαιούς κατασκηνωτές), θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.
Σημείωση 3.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν έχει το δικαίωμα εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και η κατασκήνωση δεν θα διαθέσει βεβαίωση προκράτησης, που τυχόν θα απαιτηθεί από τον ασφαλιστικό του φορέα, σε αυτόν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. #840 & #854, [email protected].

↓ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ↓

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This