Επιλογή Σελίδας
Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο

605,00795,00

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητοί κατασκηνωτές,

Με θετική διάθεση, αγάπη και ευθύνη για αυτό που κάνουμε όλοι εμείς στη Χ.Α.Ν.Θ., ξεκινάμε την διαδικασία προετοιμασίας των νέων προγραμμάτων μας για το καλοκαίρι του 2023!

Έναρξη εγγραφών παλαιών κατασκηνωτών ιδιωτών (και όχι μέσω ασφαλιστικών φορέων), που έχουν ξανά συμμετάσχει στην Κατασκήνωση του Πηλίου κατά τα προηγούμενα έτη και ενδιαφέρονται για την Α’, Β’, Γ’ ή Δ’ περίοδο (παιδιά γεννημένα 2010 – 2016). Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 11:00π.μ. και όχι νωρίτερα! Μέχρι τότε, οι σύνδεσμοι και η Ιστοσελίδα θα εμφανίζουν τα παρακάτω μηνύματα για κάθε φύλο και κάθε περίοδο: “Εξαντλημένα απόθεμα”.

Η ηλεκτρονική προ εγγραφή που θα πραγματοποιήσετε, θα πρέπει να συνοδεύεται από την κατάθεση ποσού προκαταβολής 315€ (αφορά μόνο τους ιδιώτες) (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή μέλους της Χ.Α.Ν.Θ. 15€) και στο καταθετήριο (που θα πρέπει να μας αποστείλετε στο email που ακολουθεί) θα πρέπει εμφανίζεται ο πενταψήφιος μοναδικός κωδικός που προκύπτει.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ALPHA BANK : IBAN GR8001407070707002002012461  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Σ. Χ.Α.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κατάθεση θα πρέπει απαραίτητα να εμφανίζει το ονοματεπώνυμο του παιδιού και τον μοναδικό αριθμό εγγραφής σας, όπως αυτός προκύπτει από το ηλεκτρονικό σύστημα:
(π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΗΛΙΟ 25123)
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί στο [email protected]

Σημείωση 1.
Για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στην περίοδο που επιθυμείτε, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στην φόρμα και στη συνέχεια να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο που εμφανίζεται η προκαταβολή συμμετοχής (300 + 15 = 315€).
Σημείωση 2.
Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή (υπενθυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές πραγματοποιούνται με σειρά προτεραιότητας μέσω του συστήματος).
Σημείωση 3.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.


– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν θα πρέπει εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. #840 & #854, [email protected].

↓ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ↓

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This