Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χαλκιδικής παλαιοί κατασκηνωτές (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

Κατασκήνωση Χαλκιδικής παλαιοί κατασκηνωτές (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

0,00

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στην Ακαδημία Στελεχών (έτος γέννησης 2007 που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω ασφαλιστικών φορέων (ΕΦΚΑ) στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στην Χαλκιδική, για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, ώρα 11:00π.μ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις – εφόσον θα υπάρχουν κενές θέσεις.

Για την Α΄ περίοδο Χαλκιδικής δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή εταιρειών

Και στις δύο περιπτώσεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών. 

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε όποια περίοδο έχουν απομείνει θέσεις, από την Τρίτη 27 Απριλίου.

Στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μετά την παραπάνω διαδικασία, στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν παρακολουθούν τον κύκλο αλλά ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα. 

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και  ο αριθμός αυτών προκύπτει από τη διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης ανά περίοδο και τις θέσεις που προσφέρει στον ασφαλιστικό φορέα. Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άτυπες. Αυτές οριστικοποιούνται με την επίσημη κατάσταση συμμετοχών που θα παραλάβουμε από τον φορέα σας και σύμφωνα με τη διαδικασία που θα τηρήσει.

Για τις εγγραφές των κατασκηνωτών της Ακαδημίας Στελεχών (γεννημένοι το 2007) καθώς και τις αιτήσεις – δήλωση ενδιαφέροντος για τη κάλυψη των θέσεων των υπαρχηγών (γεννημένοι το 2004 & το 2005), επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ymca.gr/paidikes-kataskinoseis/eggrafes/

Σημείωση 1.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 2.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν έχει το δικαίωμα εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και η κατασκήνωση δεν θα διαθέσει βεβαίωση προκράτησης, που τυχόν θα απαιτηθεί από τον ασφαλιστικό του φορέα, σε αυτόν.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (4) & 0852, 0850

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Μερικό σύνολο
Σύνολο επιλογής
Σύνολο
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This