Επιλογή Σελίδας
Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

0,00

Όσοι κατασκηνωτές (παιδιά γεννημένα 2010 – 2016) επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω του ΕΦΚΑ, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην κατασκήνωσή μας στην παρούσα ηλεκτρονική φόρμα την παρακάτω ημερομηνία (θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο).

Διευκρινίζουμε ότι οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και ο αριθμός αυτών προκύπτει από τη διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης ανά περίοδο και τις θέσεις που προσφέρει στον ασφαλιστικό φορέα. 

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντός σας δεν αποτελεί δέσμευση θέσης, καθώς ο ΕΦΚΑ δεν αναγνωρίζει καμία προκράτηση θέσης και τηρεί συγκεκριμένη διαδικασία που ο ίδιος ορίζει. Η οριστικοποίηση των συμμετεχόντων, προκύπτει από την τελική αποστολή καταστάσεων των εγκεκριμένων παιδιών από τον ΕΦΚΑ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων. Η άτυπη κράτηση θέσης που θα πραγματοποιήσετε, αποτελεί μια πληροφορία για εμάς ώστε να σας ενημερώσουμε σε επόμενο χρόνο για την πιθανή διαθεσιμότητα θέσεων.

Σημείωση 1.
Στην περίπτωση που η εκδήλωση ενδιαφέροντός σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι ακόμα εφικτή.
Σημείωση 2.
Οι ηλεκτρονικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της παρούσας πλατφόρμας.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν θα πρέπει εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. #840 & #854, [email protected].

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Μερικό σύνολο
Σύνολο επιλογής
Σύνολο
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This