Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων – ΕΦΚΑ)

0,00

Ηλεκτρονικές εγγραφές παλαιών κατασκηνωτών (αγοριών και κοριτσιών 7 – 13 ετών) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω ασφαλιστικών ταμείων (ΕΦΚΑ) στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, για το ερχόμενο καλοκαίρι (παιδιά γεννημένα μεταξύ 2008 – 2014).
Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και  ο αριθμός αυτών προκύπτει από τη διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης ανά περίοδο και τις θέσεις που προσφέρει στον ασφαλιστικό φορέα. Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άτυπες. Αυτές οριστικοποιούνται με την επίσημη κατάσταση συμμετοχών που θα παραλάβουμε από τον φορέα σας και σύμφωνα με τη διαδικασία που θα τηρήσει.

Οι έφηβοι που τον χειμώνα παρακολουθούν τον Α΄ κύκλο της Σχολής Στελεχών (παιδιά γεννημένα το 2007) και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στην Ακαδημία Στελεχών στο Πήλιο, την Τετάρτη 14 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. – και όχι νωρίτερα – οι ιδιώτες [σε αυτόν τον σύνδεσμο με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις https://ymca.gr/programmata/kataskinosi-pilio/] την Τετάρτη 21 Απριλίου, ώρα 11:00 π.μ. μέσω Ασφαλιστικών Ταμείων σε αυτόν τον σύνδεσμο (εφόσον θα υπάρχουν κενές θέσεις).

Σημείωση 1.
Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.
Σημείωση 2.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

– Σε περίπτωση που ο γονέας δεσμεύσει τη συμμετοχή του παιδιού του ιδιωτικά, δεν έχει το δικαίωμα εκ των υστέρων να εγγράψει το παιδί του (διπλοεγγραφή) και μέσω ασφαλιστικού φορέα. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και η κατασκήνωση δεν θα διαθέσει βεβαίωση προκράτησης, που τυχόν θα απαιτηθεί από τον ασφαλιστικό του φορέα, σε αυτόν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. #840 & #854, [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εκκαθάριση
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Επιλέξτε το ταμείο σας ή την εταιρία σας.
Μερικό σύνολο
Σύνολο επιλογής
Σύνολο
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This