Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω ΟΑΕΔ)

Κατασκήνωση Χ.Α.Ν. Πήλιο (μέσω ΟΑΕΔ)

0,00

Ηλεκτρονικές εγγραφές παλαιών κατασκηνωτών (αγοριών και κοριτσιών 7 – 13 ετών) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ για άνεργους και χαμηλόμισθους στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το ερχόμενο καλοκαίρι (παιδιά γεννημένα μεταξύ 2008 – 2014).

Οι διαθέσιμες θέσεις στην Κατασκήνωση του Πηλίου μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, είναι περιορισμένες και αφορούν αποκλειστικά την Γ’ & Δ’ περίοδο.

Η οριστικοποίηση των θέσεων προκύπτει μετά την έγκριση των δικαιούχων του προγράμματος του ΟΑΕΔ κατόπιν και της διαδικασίας που θα πρέπει να τηρηθεί απέναντι προς αυτόν.

Για τις εγγραφές των κατασκηνωτών της Ακαδημίας Στελεχών (γεννημένοι το 2007) καθώς και τις αιτήσεις – δήλωση ενδιαφέροντος για τη κάλυψη των θέσεων των υπαρχηγών (γεννημένοι το 2004 & το 2005), επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ymca.gr/paidikes-kataskinoseis/paidikes-kataskinoseis-pilio/engrafes-timokatalogos/ 

Σημείωση 1.
Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.
Σημείωση 2.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.
Σημείωση 3.
Η οριστικοποίηση συμμετοχής στην Κατασκήνωση του Πηλίου, πραγματοποιείται με τα οριστικά αποτελέσματα που δημοσιεύει ο ΟΑΕΔ στην επίσημη Ιστοσελίδα του.

Οι οδηγίες και η διαδικασία υποβολής αίτησης προς τον ΟΑΕΔ θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρονικό διάστημα, με την έγκριση του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώνονται από την επίσημη Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr/dikaiouchoi-opheloumenoi-kataskinoseis.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. 0840 & 854, [email protected].

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This