Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Κινητή Περιπέτεια Πηλίου

Κινητή Περιπέτεια Πηλίου

215,00

Οι έφηβοι που το χειμώνα παρακολουθούν τον Β΄ κύκλο της Σχολής Στελεχών (γεννημένοι το 2007) και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στο Κατασκηνωτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κινητής Περιπέτειας Πηλίου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. (στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι γεννημένοι 2004 – 2007)
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός, μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Νυμφαίο, Πίνδος, Περιπέτεια Πηλίου και Ιστιοπλοϊκή) του οποίου έχουν απομείνει θέσεις, από την Τρίτη 27 Απριλίου.

Όσοι από εσάς δεν προλάβουν να κάνουν κράτηση, θα τηρηθεί λίστα αναμονής, μέσω αποστολής email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου κατασκηνωτή/τριας, Ημερομηνία Γέννησης ενδιαφερόμενου/ης, τηλέφωνα επικοινωνίας (κινητά γονέων και οικίας) και email.

Η κράτηση της θέσης προϋποθέτει πρώτα την ηλεκτρονική σας εγγραφή και στην συνέχεια την άμεση προκαταβολή 215 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η ετήσια εγγραφή μέλους Χ.Α.Ν.Θ. (εκ του Καταστατικού) 15 ευρώ (εκτός εάν ήδη συμμετέχει σε άλλο πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ.)

ALPHA BANK : IBAN 8001 4070 7070 7002 0020 12461  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Σ. Χ.Α.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το καταθετήριο το οποίο, υποχρεωτικά, θα  πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κατασκηνωτή και την περίοδο συμμετοχής του(π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙΝΗΤΗ ΠΗΛΙΟΥ) 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα εξής τηλέφωνα & email 2310 265 776 & 231 600 1000 εσωτ. #840 & #854, [email protected].

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This