Επιλογή Σελίδας
Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου

Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου

635,00

Οι έφηβοι που το χειμώνα παρακολουθούν τον Β΄ κύκλο της  Σχολής Στελεχών και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Νυμφαίο την παρακάτω ημερομηνία (θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο).

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Νυμφαίο, Πίνδος, Περιπέτεια Πηλίου, Ιστιοπλοϊκή, πρόγραμμα στην Αμερική) του οποίου έχουν απομείνει θέσεις, από την … (θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο).

Σημείωση 1.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στην περίοδο που επιθυμείτε, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας και στη συνέχεια να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο που εμφανίζεται η προκαταβολή συμμετοχής (300 + 15 = 315€).

Σημείωση 2.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 3.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

Όσοι από εσάς δεν προλάβουν να κάνουν κράτηση, θα τηρηθεί λίστα αναμονής, μέσω αποστολής email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου κατασκηνωτή/τριας, Ημερομηνία Γέννησης ενδιαφερόμενου/ης, τηλέφωνα επικοινωνίας (κινητά γονέων και οικίας) και email.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (2) & 851, 852 & 850.

Σημείωση:

Αν έχει πληρωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους θα αφαιρεθεί από την Β΄δόση ή θα πιστωθεί στην επόμενη χρονιά.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This