Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου

Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο Νυμφαίου

215,00

Οι έφηβοι που το χειμώνα παρακολουθούν τον Β΄ κύκλο της Σχολής Στελεχών (παιδιά γεννημένο το 2006) και δεν έχουν περισσότερες από 3 απουσίες στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Νυμφαίο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ώρα 11:00π.μ. και όχι νωρίτερα!

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός, μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις.

Όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν σε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (Νυμφαίο, Πίνδος, Περιπέτεια Πηλίου και Ιστιοπλοϊκή) του οποίου έχουν απομείνει θέσεις, από την Τρίτη 27 Απριλίου.

Σημείωση 1.

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στην περίοδο που επιθυμείτε, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στην φόρμα και στη συνέχεια να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο που εμφανίζεται η προκαταβολή συμμετοχής (200 + 15 = 215€).

Σημείωση 2.

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε περίοδο (μία ή παραπάνω) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες ή ημέρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε περίοδο, της οποίας υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής σας είναι ακόμα εφικτή.

Σημείωση 3.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ισχύουν μέχρι την συμπλήρωση θέσεων της πλατφόρμας εγγραφής.

Όσοι από εσάς δεν προλάβουν να κάνουν κράτηση, θα τηρηθεί λίστα αναμονής, μέσω αποστολής email στο [email protected] με τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου κατασκηνωτή/τριας, Ημερομηνία Γέννησης ενδιαφερόμενου/ης, τηλέφωνα επικοινωνίας (κινητά γονέων και οικίας) και email.

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] ή στο 231 600 1000 εσωτ. (4) 0851, 0852 & 0850.

Σημείωση:

Αν έχει πληρωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους θα αφαιρεθεί από την Β΄δόση ή θα πιστωθεί στην επόμενη χρονιά.

 ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Share This